Giriş Kayıt
Justin Walker

Justin Walker


Sanat Bölümü

Justin Walker, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Müzik Sanat Bölümü    
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.0 14,707
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.3 915
2007 Komedi Sanat Bölümü 7.2 1,502

Şaşkın
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.0 86,608

Genç Kız Ve Kral
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.7 32,399

İçgüdü
1999 Dram Sanat Bölümü 6.5 28,815

Okyanus Kadar Derin
1999 Dram Sanat Bölümü 6.3 10,849

Tut Şu Bücürü
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.9 66,749

Hız Tuzağı
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 281,505

Addams Ailesi 2
1993 Komedi Sanat Bölümü 6.6 63,427
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,169) Stronger (4,847) Dunkirk (3,593) Flatliners (2,987) The Foreigner (2,519) Loving Vincent (2,105) American Made (1,988) It (1,797) Kingsman: The Golden Circle (1,757) Mother! (1,597)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,042) Mr. Robot (7,488) Shameless (5,963) Game of Thrones (3,740) Manhunt: Unabomber (3,076) Peaky Blinders (3,047) Designated Survivor (1,673) The Big Bang Theory (1,590) Lucifer (1,508) Supernatural (1,372)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017