Giriş Kayıt
Justin Walker

Justin Walker


Sanat Bölümü

Justin Walker, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Müzik Sanat Bölümü    
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.0 14,580
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.3 915
2007 Komedi Sanat Bölümü 7.2 1,502

Şaşkın
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.0 85,747

Genç Kız Ve Kral
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.7 32,368

İçgüdü
1999 Dram Sanat Bölümü 6.5 28,225

Okyanus Kadar Derin
1999 Dram Sanat Bölümü 6.3 10,849

Tut Şu Bücürü
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.9 65,955

Hız Tuzağı
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 277,583

Addams Ailesi 2
1993 Komedi Sanat Bölümü 6.6 61,870
Film Altyazıları
Baywatch (14,159) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,431) Security (2,856) Dunkirk (2,197) Dangal (2,189) Lady Macbeth (2,053) Wakefield (1,705) 6 Days (1,661) King Arthur: Legend of the Sword (1,380) Alien: Covenant (1,099)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (111,504) The Defenders (8,270) Rick and Morty (2,651) Suits (1,794) The Sinner (1,589) Mr. Mercedes (1,542) The Strain (1,312) Breaking Bad (1,065) Fargo (1,061) The Mist (1,057)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017