Giriş Kayıt
Joseph Walker

Joseph Walker


Özel Efekt

Joseph Walker, Özel efekt. Yeni Mezun (2009), (2012) Zincirsiz (2012), (1998) Vegas'ta Korku Ve Nefret (1998), (2011) İntikam Yolu (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zincirsiz
2012 Dram Özel Efekt 8.4 1,083,083

İntikam Yolu
2011 Aksiyon Özel Efekt 5.4 85,897

Av
2010 Aksiyon Özel Efekt 6.4 183,999

Yeni Mezun
2009 Komedi Özel Efekt 5.3 12,076

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Özel Efekt 7.1 186,850

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Özel Efekt 7.4 179,266
2001 Aksiyon Özel Efekt 6.1 274,442

Vegas'ta Korku Ve Nefret
1998 Komedi Özel Efekt 7.7 228,106
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,816) Dunkirk (3,947) Stronger (2,754) It (2,186) Mother! (1,479) American Made (1,428) Kingsman: The Golden Circle (1,343) Loving Vincent (1,334) Flatliners (643) The Foreigner (641)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,433) Shameless (6,112) Mr. Robot (4,922) Game of Thrones (3,205) Peaky Blinders (2,139) Manhunt: Unabomber (2,073) Lucifer (1,683) Designated Survivor (1,547) Supernatural (1,385) The Big Bang Theory (1,099)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017