Giriş Kayıt
Joseph Walker

Joseph Walker


Özel Efekt

Joseph Walker, Özel efekt. Yeni Mezun (2009), (2012) Zincirsiz (2012), (1998) Vegas'ta Korku Ve Nefret (1998), (2011) İntikam Yolu (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zincirsiz
2012 Dram Özel Efekt 8.4 1,137,875

İntikam Yolu
2011 Aksiyon Özel Efekt 5.4 87,719

Av
2010 Aksiyon Özel Efekt 6.4 189,114

Yeni Mezun
2009 Komedi Özel Efekt 5.3 12,627

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Özel Efekt 7.1 191,929

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Özel Efekt 7.4 184,000
2001 Aksiyon Özel Efekt 6.1 282,552

Vegas'ta Korku Ve Nefret
1998 Komedi Özel Efekt 7.7 233,349
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018