Giriş Kayıt
Joseph Walker

Joseph Walker


Özel Efekt

Joseph Walker, Özel efekt. Yeni Mezun (2009), (2012) Zincirsiz (2012), (1998) Vegas'ta Korku Ve Nefret (1998), (2011) İntikam Yolu (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zincirsiz
2012 Dram Özel Efekt 8.4 1,074,219

İntikam Yolu
2011 Aksiyon Özel Efekt 5.4 85,588

Av
2010 Aksiyon Özel Efekt 6.4 183,179

Yeni Mezun
2009 Komedi Özel Efekt 5.3 12,076

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Özel Efekt 7.1 185,918

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Özel Efekt 7.4 178,395
2001 Aksiyon Özel Efekt 6.1 272,739

Vegas'ta Korku Ve Nefret
1998 Komedi Özel Efekt 7.7 226,863
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017