Giriş Kayıt
Johnny Walker

Johnny Walker


Kameraman

Johnny Walker, kameraman. Zack & Cody Güvertede (2008), Zack & Cody'nin Lüks Yaşamı (2005), (2011) Yetenek Çiftliği (2011), (1991) Katil Ruh (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 5.7 49
2016 Dram Kameraman 7.0 370

Yetenek Çiftliği
2011 Komedi Kameraman 4.9 4,911

Hayalet Patiler
2011 Aile Kameraman 4.8 1,238
2011 Aile Kameraman    

Tehlikeli Aslar 2
2010 Aksiyon Kameraman    
2009 Komedi Kameraman 3.6 10,203
2009 Aile Kameraman 5.6 1,821

Uzak Çığlık
2008 Aksiyon Kameraman 3.1 12,055

Zack & Cody Güvertede
2008 Aksiyon Kameraman 6.3 12,211
2008 Dram Kameraman 6.5 1,909
2008 Komedi Kameraman    

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Kameraman 3.8 40,919

İhanetin Bedeli
2007 Suç Kameraman 6.7 27,651

Zack & Cody'nin Lüks Yaşamı
2005 Komedi Kameraman 6.4 27,608

Hayalet Sesler
2005 Dram Kameraman 5.5 42,315

Son Kurgu
2004 Bilim-Kurgu Kameraman 6.2 27,837
1997 Komedi Kameraman 5.6 4,494

Korku (II)
1996 Dram Kameraman 6.2 35,452

Mutlu Gilmore
1996 Komedi Kameraman 7.0 173,134
1995 Aksiyon Kameraman    

Katil Ruh
1991 Korku Kameraman 5.5 3,215
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018