Giriş Kayıt
Johnny Walker

Johnny Walker


Kameraman

Johnny Walker, kameraman. Mezbaha No.5 (1972), Gazap Kuşları (1983), Seems Like Old Times (1980), The In-Laws (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Denizci: Gizli Tehlike
2013 Aksiyon Kameraman    

Acemi Prenses 2: Kraliyet Nişanı
2004 Komedi Kameraman 5.7 59,237

Helen İle Büyümek
2004 Komedi Kameraman 6.0 32,036
2002 Kısa Metraj Kameraman 7.3 4,387
2002 Dram Kameraman    

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Kameraman 6.2 20,462

Acemi Prenses
2001 Komedi Kameraman 6.3 102,899
2001 Komedi Kameraman    

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Kameraman 6.1 258,895

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Kameraman 4.8 135,743

Kirli Yarış
1998 Komedi Kameraman 6.7 24,522
1997 Aksiyon Kameraman 5.5 21,528

Çocuk Oyunu
1988 Korku Kameraman 6.5 66,829

Düşman İkili
1988 Aksiyon Kameraman 5.9 13,237
1987 Komedi Kameraman 2.2 7,117

Kayıp Gençler
1987 Komedi Kameraman 7.3 99,587
1986 Komedi Kameraman 5.2 863
1986 Suç Kameraman 5.5 3,634

Rocky 4
1985 Dram Kameraman 6.8 147,800
1984 Suç Kameraman 6.3 12,298

Olağanüstü Cesaret
1983 Aksiyon Kameraman 6.4 7,188

Ani Vuruş
1983 Aksiyon Kameraman 6.6 33,278

Gazap Kuşları
1983 Dram Kameraman 8.0 5,681

Kumarbazlar
1983 Komedi Kameraman 5.1 1,571
1982 Dram Kameraman 6.3 1,893
1980 Komedi Kameraman 6.7 6,736

Er Benjamin
1980 Komedi Kameraman 6.1 19,518
1980 Komedi Kameraman 6.2 1,051
1979 Macera Kameraman 7.4 6,069
1979 Komedi Kameraman 5.7 974

Vur Emri
1979 Dram Kameraman 6.3 1,517
1979 Komedi Kameraman 6.0 635

Fedai
1978 Dram Kameraman 5.8 3,504

Bir Yıldız Doğuyor
1976 Dram Kameraman 6.5 5,462
1973 Suç Kameraman 7.1 4,392

Mezbaha No.5
1972 Komedi Kameraman 7.0 9,696
1972 Macera Kameraman 7.1 3,755
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017