Giriş Kayıt
Jiggs Walker

Jiggs Walker


Oyuncu, Sanat Bölümü

Jiggs Walker, oyuncu, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Lewis 'Jiggs' Walker | Lewis Walker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mançuryalı Aday
2004 Dram Oyuncu 6.6 89,665
1998 Dram Oyuncu 5.9 6,207
1993 Dram Oyuncu 7.7 187,217

Babanın Metresi
1988 Komedi 6.1 12,942

Vahşi Bir Şey
1986 Komedi Sanat Bölümü 6.9 12,503
Film Altyazıları
Gold (2,606) Personal Shopper (1,759) Get Out (1,712) Logan (1,520) Silence (1,466) The Age of Shadows (1,015) Split (982) La La Land (942) The Fate of the Furious (897) Rings (885)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,217) The Flash (4,994) Into the Badlands (3,253) Gotham (2,400) The Blacklist (1,848) Fargo (1,816) Game of Thrones (1,534) Vikings (1,455) The Last Kingdom (1,451) Billions (1,275)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017