Giriş Kayıt
Jiggs Walker

Jiggs Walker


Oyuncu, Sanat Bölümü

Jiggs Walker, oyuncu, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Lewis 'Jiggs' Walker | Lewis Walker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mançuryalı Aday
2004 Dram Oyuncu 6.6 89,188
1998 Dram Oyuncu 5.9 6,207
1993 Dram Oyuncu 7.7 186,159

Babanın Metresi
1988 Komedi 6.1 12,870

Vahşi Bir Şey
1986 Komedi Sanat Bölümü 6.9 12,431
Dizi Altyazıları
The Flash (6,758) Into the Badlands (3,340) Black Sails (2,326) Legion (1,860) Vikings (1,706) Iron Fist (1,562) 24: Legacy (1,550) Legends of Tomorrow (1,533) Arrow (1,410) Game of Thrones (1,384)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017