Giriş Kayıt
Jiggs Walker

Jiggs Walker


Oyuncu, Sanat Bölümü

Jiggs Walker, oyuncu, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Lewis 'Jiggs' Walker | Lewis Walker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mançuryalı Aday
2004 Dram Oyuncu 6.6 88,879
1998 Dram Oyuncu 5.9 6,193
1993 Dram Oyuncu 7.7 185,238

Babanın Metresi
1988 Komedi 6.1 12,654

Vahşi Bir Şey
1986 Komedi Sanat Bölümü 6.9 12,273
Film Altyazıları
Passengers (7,173) Doctor Strange (3,613) Assassin's Creed (3,557) xXx: Return of Xander Cage (2,520) Arrival (2,447) Allied (2,372) Moana (1,585) Forushande (1,400) Split (1,386) Hacksaw Ridge (1,386)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,139) Legion (7,331) Supernatural (7,219) Arrow (5,442) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,551) Black Sails (3,502) Taboo (3,434) Vikings (3,369) Suits (3,011) Legends of Tomorrow (2,895)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017