Giriş Kayıt
Jiggs Walker

Jiggs Walker


Oyuncu, Sanat Bölümü

Jiggs Walker, oyuncu, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Lewis 'Jiggs' Walker | Lewis Walker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mançuryalı Aday
2004 Dram Oyuncu 6.6 93,593
1998 Dram Oyuncu 5.9 6,486
1993 Dram Oyuncu 7.7 197,237

Babanın Metresi
1988 Komedi 6.1 13,867

Vahşi Bir Şey
1986 Komedi Sanat Bölümü 6.9 13,227
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018