Giriş Kayıt
Jiggs Walker

Jiggs Walker


Oyuncu, Sanat Bölümü

Jiggs Walker, oyuncu, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Lewis 'Jiggs' Walker | Lewis Walker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mançuryalı Aday
2004 Dram Oyuncu 6.6 90,364
1998 Dram Oyuncu 5.9 6,262
1993 Dram Oyuncu 7.7 188,690

Babanın Metresi
1988 Komedi 6.1 13,091

Vahşi Bir Şey
1986 Komedi Sanat Bölümü 6.9 12,883
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017