Giriş Kayıt
Jan Walker

Jan Walker


Jan Walker, Bizim Gibi Casuslar (1985), (1985) Gerçek Sevgili (1985), (1996) Falcı (1996), (1989) Chances Are (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Falcı
1996 Korku Çeşitli 5.7 23,130
1993 Dram Çeşitli 5.1 2,416

Gizem Treni
1989 Komedi 0 7.6 18,692
1989 Komedi Çeşitli 6.4 9,347
1986 Aksiyon Çeşitli 5.5 8,577

Bizim Gibi Casuslar
1985 Komedi Çeşitli 6.4 38,427

Gerçek Sevgili
1985 Komedi Çeşitli 7.0 26,127
Film Altyazıları
Black Panther (2,702) Cargo (2,359) Red Sparrow (2,162) Game Night (1,578) True Crimes (1,326) Deadpool (1,163) Avengers: Infinity War (889) Annihilation (838) L'insulte (833) Den of Thieves (825)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,233) Supernatural (6,285) La casa de papel (4,139) Gotham (3,088) Arrow (3,047) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,019) The 100 (2,986) 13 Reasons Why (2,840) The Flash (2,340) Lucifer (1,861)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018