Giriş Kayıt
Jan Walker

Jan Walker


Jan Walker, Bizim Gibi Casuslar (1985), (1985) Gerçek Sevgili (1985), (1996) Falcı (1996), (1989) Chances Are (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Falcı
1996 Korku Çeşitli 5.7 23,537
1993 Dram Çeşitli 5.1 2,416

Gizem Treni
1989 Komedi 0 7.6 18,692
1989 Komedi Çeşitli 6.4 9,347
1986 Aksiyon Çeşitli 5.5 8,577

Bizim Gibi Casuslar
1985 Komedi Çeşitli 6.4 38,820

Gerçek Sevgili
1985 Komedi Çeşitli 7.0 26,532
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018