Giriş Kayıt
James F. Walker

James F. Walker


Sanat Bölümü

James F. Walker, sanat bölümü. (1998) Cehennem Silahı 4 (1998), (1991) Addams Ailesi (1991), (1996) Matilda (1996), (1985) İpucu (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Evrim
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.1 109,177

Lanetli Tepe
1999 Korku Sanat Bölümü 5.6 48,522

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 138,397

Altı Gün Yedi Gece
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 65,710
1997 Dram Sanat Bölümü 7.3 62,858

Havada Panik
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 9,477
1996 Komedi Sanat Bölümü 6.9 103,052
1994 Komedi Sanat Bölümü 5.3 4,995

Genç Bekar Bayan Aranıyor
1992 Dram Sanat Bölümü 6.3 26,844

Addams Ailesi
1991 Komedi Sanat Bölümü 6.9 108,249

Geleceğe Dönüş 3
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 331,958

Geleceğe Dönüş 2
1989 Macera Sanat Bölümü 7.8 394,551
1987 Komedi Sanat Bölümü 6.8 43,009

Çetin Ceviz
1987 Dram Sanat Bölümü 6.7 4,731
1986 Komedi Sanat Bölümü 5.9 5,378

Karımı Kaçırdılar
1986 Komedi Sanat Bölümü 6.9 22,829

İpucu
1985 Komedi Sanat Bölümü 7.3 65,034

Yıldız Adam
1984 Macera Sanat Bölümü 7.0 36,973

Cadılar Bayramı 3 : Cadının Mevsimi
1982 Korku Sanat Bölümü 4.7 33,265
Film Altyazıları
Black Panther (2,702) Cargo (2,359) Red Sparrow (2,162) Game Night (1,578) True Crimes (1,326) Deadpool (1,163) Avengers: Infinity War (889) Annihilation (838) L'insulte (833) Den of Thieves (825)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,233) Supernatural (6,285) La casa de papel (4,139) Gotham (3,088) Arrow (3,047) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,019) The 100 (2,986) 13 Reasons Why (2,840) The Flash (2,340) Lucifer (1,861)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018