Giriş Kayıt
James F. Walker

James F. Walker


Sanat Bölümü

James F. Walker, sanat bölümü. (1998) Cehennem Silahı 4 (1998), (1991) Addams Ailesi (1991), (1996) Matilda (1996), (1985) İpucu (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Evrim
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.1 109,750

Lanetli Tepe
1999 Korku Sanat Bölümü 5.6 48,769

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 139,206

Altı Gün Yedi Gece
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 66,167
1997 Dram Sanat Bölümü 7.3 63,354

Havada Panik
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 9,477
1996 Komedi Sanat Bölümü 6.9 104,065
1994 Komedi Sanat Bölümü 5.3 4,995

Genç Bekar Bayan Aranıyor
1992 Dram Sanat Bölümü 6.3 27,189

Addams Ailesi
1991 Komedi Sanat Bölümü 6.9 109,048

Geleceğe Dönüş 3
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 335,814

Geleceğe Dönüş 2
1989 Macera Sanat Bölümü 7.8 398,852
1987 Komedi Sanat Bölümü 6.8 43,957

Çetin Ceviz
1987 Dram Sanat Bölümü 6.7 4,731
1986 Komedi Sanat Bölümü 5.9 5,584

Karımı Kaçırdılar
1986 Komedi Sanat Bölümü 6.9 23,265

İpucu
1985 Komedi Sanat Bölümü 7.3 65,806

Yıldız Adam
1984 Macera Sanat Bölümü 7.0 37,191

Cadılar Bayramı 3 : Cadının Mevsimi
1982 Korku Sanat Bölümü 4.7 33,792
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018