Giriş Kayıt
James Walker

James Walker


Müzisyen

James Walker, müzisyen. Nehir (1984), (2001) Kabus Gecesi (2001), (1997) Amistad (1997), (2004) Tesadüfler (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Aksiyon Müzik 6.6 109
2009 Aksiyon Müzik 8.0 5,583
2008 Aksiyon Müzik 6.0 16,603

Eylül Şafağı
2007 Dram Müzik 5.8 2,637

İçerideki Adam
2006 Suç Müzik 7.6 300,674
2005 Dram Müzik    

Tesadüfler
2004 Komedi Müzik 6.7 58,570

Belanın Böylesi
2002 Komedi Müzik 6.5 18,545

Kabus Gecesi
2001 Korku Müzik 6.2 99,104

Cennetin Ötesi
2000 Dram Müzik 5.1 7,453
2000 Biyografi Müzik 5.4 2,062

Benden Bu Kadar
1997 Komedi Müzik 7.7 245,398
1997 Dram Müzik 7.3 63,287

Oyuncak Hikayesi
1995 Animasyon Müzik 8.3 741,545

Ayı Jack
1993 Dram Müzik 6.5 3,454

Kötü Ruh 2: Diğer Taraf
1986 Korku Müzik 5.7 21,578

Nehir
1984 Dram Müzik 6.3 4,956

Kötü Ruh
1982 Korku Müzik 7.4 121,854
1980 Biyografi Müzik 6.9 520
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018