Giriş Kayıt
Walker Howard

Walker Howard


Oyuncu

Walker Howard, oyuncu. Transformers: Yenilenlerin İntikamı (2009) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Howard Walker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Fantastik Oyuncu 4.5 904

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Oyuncu 6.0 348,308

Ekspres
2008 Biyografi Oyuncu 7.3 17,839
2006 Komedi Oyuncu 3.8 3,987
2005 Aksiyon Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu    

100 Kız
2000 Komedi Oyuncu 5.9 19,318
Dizi Altyazıları
La casa de papel (13,429) Vikings (3,625) Stargate Origins (3,465) Black Mirror (3,024) Star Trek: Discovery (1,584) Supernatural (1,565) American Crime Story (1,538) The X Files (1,423) McMafia (1,372) Altered Carbon (1,329)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018