Giriş Kayıt
Walker Howard

Walker Howard


Oyuncu

Walker Howard, oyuncu. Transformers: Yenilenlerin İntikamı (2009) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Howard Walker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Fantastik Oyuncu 4.5 904

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Oyuncu 6.0 333,442

Ekspres
2008 Biyografi Oyuncu 7.3 17,041
2006 Komedi Oyuncu 3.8 3,987
2005 Aksiyon Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu    

100 Kız
2000 Komedi Oyuncu 5.9 18,687
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,538) Rogue One (6,274) Split (6,238) Live by Night (5,760) Hidden Figures (5,427) Assassin's Creed (4,436) Paterson (4,031) Patriots Day (3,786) Allied (3,235) Brimstone (2,003)
Dizi Altyazıları
Legion (9,800) Arrow (5,857) The Flash (5,536) The 100 (3,680) The Expanse (3,368) Legends of Tomorrow (2,720) Colony (2,460) The Blacklist (2,382) Vikings (2,307) Designated Survivor (2,248)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017