Giriş Kayıt
Hilary Walker

Hilary Walker


Yapım Yöneticisi

Hilary Walker, yapım yöneticisi. Hayalet Sevgili (2008), İlk Görüşte Aşk (1999), The Neighbors (2012), Katil Asansör (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi 0
Çeşitli
6.7 7,382
2011 Suç 0 7.3 3,226

Sevgililer Günü
2010 Komedi 0 5.7 103,166
2010 Suç 0 6.7 1,947

Hayalet Sevgili
2008 Komedi 0 5.2 22,368

Ölümüne
2006 Aksiyon 0 5.9 8,299

Kriminal
2005 Suç 0 8.1 127,677

Örümcek Adam
2002 Aksiyon 0 7.3 608,648

Sahtekar
2001 Dram 0 6.4 2,167

15 Dakika
2001 Aksiyon 0 6.1 45,238

Katil Asansör
2001 Aksiyon 0 4.5 3,360

Aramızdaki Sarışın
2000 Komedi 0 6.4 46,888
2000 Suç Yapım Yöneticisi 7.3 4,388

Gerçeğin Peşinde
1999 Dram 0 5.1 17,823

İlk Görüşte Aşk
1999 Dram 0 5.9 11,346

Atlara Fısıldayan Adam
1998 Dram 0 6.6 35,472
1996 Komedi 0 4.8 99
1996 Dram 0 5.5 2,356
Film Altyazıları
Rampage (13,552) Ready Player One (8,163) Blockers (2,065) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,542) The Cured (758) Future World (719) Den 12. mann (648) Black Panther (563) Red Sparrow (393)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,853) The 100 (3,031) The Expanse (2,374) La casa de papel (2,305) 12 Monkeys (2,171) The Crossing (2,046) Into the Badlands (1,735) Vikings (1,199) Colony (1,190) Legion (1,165)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018