Giriş Kayıt
Heidi Walker

Heidi Walker


Casting, Oyuncu Yönetmeni

Heidi Walker, casting, oyuncu yönetmeni. İkiz Tepeler: Ateş Benimle Yürür (1992), İkiz Tepeler (2017), Rose Red Konağı (2002), Kuzeyde Bir Yer (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Casting 9.1 15

İkiz Tepeler
2017 Suç Casting 8.5 35,352
2014 Dram 7.8 5,130
2014 Suç Casting 5.0 1,668
2014 Dram Casting 6.4 1,971
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.8 400
2012 Komedi Casting 5.3 941
2012 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.7 7,384
2012 Komedi Casting 6.5 2,979

Hayaletin Günlüğü
2003 Dram Oyuncu Yönetmeni
Casting
   

Hayatın Hakkını Ver
2002 Komedi Casting 5.8 20,874

Rose Red Konağı
2002 Korku Casting 6.7 16,668
1997 Biyografi Casting 6.8 6,054

İkiz Tepeler: Ateş Benimle Yürür
1992 Korku Casting 7.2 72,034

Beşikteki El
1992 Dram Casting 6.6 33,278

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Casting 8.3 13,206
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018