Giriş Kayıt
Bonnie Walker

Bonnie Walker


Makyaj, Oyuncu

Bonnie Walker, makyaj, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Bonnie Sue Walker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çimen Yaprakları
2009 Komedi Makyaj 6.5 24,545
1997 Aksiyon Makyaj 5.4 60,645
1993 Suç Makyaj 6.9 4,647

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Makyaj 5.2 4,616
1969 Komedi Oyuncu 2.9 164
Film Altyazıları
Live by Night (12,885) Resident Evil: The Final Chapter (5,998) Why Him? (5,587) Rogue One (4,116) Patriots Day (3,248) Hidden Figures (3,115) Assassin's Creed (3,063) Paterson (2,232) Allied (2,214) Split (2,213)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,200) The 100 (3,776) Legion (3,247) Into the Badlands (2,902) The Originals (2,612) The Last Kingdom (2,281) Arrow (2,089) Vikings (1,925) The Expanse (1,802) Designated Survivor (1,783)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017