Giriş Kayıt
Bonnie Walker

Bonnie Walker


Makyaj, Oyuncu

Bonnie Walker, makyaj, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Bonnie Sue Walker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çimen Yaprakları
2009 Komedi Makyaj 6.5 24,210
1997 Aksiyon Makyaj 5.4 60,220
1993 Suç Makyaj 6.9 4,617

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Makyaj 5.2 4,581
1969 Komedi Oyuncu 2.9 164
Film Altyazıları
Passengers (8,697) Doctor Strange (4,334) Assassin's Creed (4,023) Arrival (2,966) Allied (2,789) xXx: Return of Xander Cage (2,617) Moana (1,900) Forushande (1,748) Hacksaw Ridge (1,747) Fences (1,538)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,723) Supernatural (8,521) Legion (8,327) Arrow (6,219) Black Sails (3,932) Vikings (3,908) Taboo (3,893) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,875) Suits (3,475) The 100 (3,264)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017