Giriş Kayıt
Bonnie Walker

Bonnie Walker


Makyaj, Oyuncu

Bonnie Walker, makyaj, oyuncu. Diagnosis Murder (1993), (1997) Cehennemden Daha Sıcak (1997), (2009) Çimen Yaprakları (2009), (1998) V.I.P. (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bonnie Sue Walker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çimen Yaprakları
2009 Komedi Makyaj 6.5 24,552
1998 Aksiyon Makyaj 4.1 3,700

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Makyaj 5.4 64,110
1993 Suç Makyaj 6.9 5,126

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Makyaj 5.2 4,914
1969 Komedi Oyuncu 2.9 164
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018