Giriş Kayıt
Georgianne Walken

Georgianne Walken


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Oyuncu

Georgianne Thon, oyuncu yönetmeni, casting, oyuncu. Soprano Ailesi (1999), Entourage (2004), Şaşkın (2000), Gecenin Nefesi (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Georgianne Thon
Diğer Bir İsmi: Walken And Jaffe | Georgeanne Walken
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp Yaşamlar
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 827

Görüşme
2007 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.9 12,262

Kör Randevu
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 756

Elvis ve Anabelle
2007 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.4 4,098

Bizimkiler Hakkında
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 2,138

Sakin Ol
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 61,840

Yalnız Jim
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 6,917

6. Oyun
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 2,215

Son Kurgu
2004 Bilim-Kurgu Oyuncu Yönetmeni 6.2 27,837
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 261
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.5 143,843
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.6 453
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.4 19,227

Mooseport'a Hoş Geldiniz
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.2 10,721
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.5 2,802

Yeni Evli
2003 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.4 60,645

Entrika
2003 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.7 30,777

İmparatorlar Klübü
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.9 14,583

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 12,844

Gecenin Nefesi
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.5 67,123

Genç Canavar
2002 Bilim-Kurgu Casting    

Aşkın Gözü Kördür
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.4 553
2001 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.1 1,818
2001 Fantastik Casting    

Kara Şövalye
2001 Macera Oyuncu Yönetmeni 4.8 32,499
2001 Korku Oyuncu Yönetmeni 6.5 46,765

Hayatımdaki Erkekler
2001 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.5 23,872
2001 Korku Casting    
2001 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 4.7 14,983
2001 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.0 3,242

Şaşkın
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 86,229

New York'ta Sonbahar
2000 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.5 21,514
2000 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 731
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 1,577

Hoş Kaza
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.3 8,450

Hayvan Fabrikası
2000 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.6 10,722
2000 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.3 1,419

Soprano Ailesi
1999 Suç Oyuncu Yönetmeni 9.2 216,459
1999 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 1,242

Beni Deli Ediyorsun
1999 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 15,795
1999 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 21,338
1999 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 7,784
1999 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.7 391
1999 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.3 2,004
1999 Oyuncu Yönetmeni 3.5 170
1998 Dram Casting 4.5 331
1998 Müzik Oyuncu Yönetmeni 3.2 104
1998 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 9,810
1998 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.4 243
1998 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 438

Sevgilim Kim Olacak
1998 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 4,209

Merhaba Yoldaş
1997 Aksiyon Casting 7.4 3,697
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 5,968
1997 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 1,370
1997 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.7 1,070

Onu Çok Sevdim
1997 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 1,531
1996 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.9 16,877
1996 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.4 543
1996 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.2 373
1996 Dram Casting 6.9 238
1996 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.9 3,470

Bizim Kafe
1996 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.2 11,819
1994 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.2 568
1991 Macera Casting 6.4 1,422

Rüzgarın Kokusu
1991 Gerilim Casting 4.5 73

Beyin Fırtınası
1983 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.5 9,147
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017