Giriş Kayıt
Robert Walden

Robert Walden (73)


Oyuncu

Robert Wolkowitz, 25 Eylül 1943 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Karanlıklar Hakimi (1978), Happily Divorced (2011), (1976) Başkanın Bütün Adamları (1976), (1977) Hükmedenler (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert Wolkowitz
Doğum Tarihi: 25 Eylül 1943
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 73 Komedi Oyuncu 8.7 12
2011 Komedi Oyuncu 6.9 2,216
2007 64 Komedi Oyuncu 8.5 43
2001 58 Dram Oyuncu 5.7 2,469

Çöl Fırtınası
1999 56 Aksiyon Oyuncu 4.0 328
1998 55 Suç Oyuncu 4.0 95
1997 54 Dram Oyuncu 5.0 110
1994 51 Komedi Oyuncu 6.2 2,825

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.8 8,720

Karanlıklar Hakimi
1978 35 Korku Oyuncu 6.1 1,642

Hükmedenler
1977 34 Aksiyon Oyuncu 6.8 16,595
1977 34 Dram Oyuncu 5.9 4,177

Başkanın Bütün Adamları
1976 33 Biyografi Oyuncu 8.0 78,408
1976 Dram Oyuncu    
1975 32 Suç Oyuncu    
1974 31 Dram Oyuncu    

Öfke
1972 29 Dram Oyuncu 6.3 583

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Oyuncu 7.3 3,656

Seks Hakkında Bilmek İstediğiniz Her Şey
1972 29 Komedi Oyuncu 6.8 31,749

Hastane
1971 28 Komedi Oyuncu 7.2 4,262

Komiser Kolombo
1971 Suç Oyuncu 8.2 20,408

Iki tasrali
1970 27 Komedi Oyuncu 7.1 5,836
1970 27 Dram Oyuncu 5.6 2,366
1969 Dram Oyuncu 7.5 80
Film Altyazıları
Live by Night (10,599) Resident Evil: The Final Chapter (9,088) Hidden Figures (4,827) Rogue One (4,769) Patriots Day (4,469) Assassin's Creed (3,923) Split (3,597) Allied (3,515) Paterson (3,386) Why Him? (2,791)
Dizi Altyazıları
Legion (4,629) The 100 (4,162) Black Sails (3,656) Arrow (3,353) The Expanse (3,156) The Originals (2,810) Colony (2,644) The Flash (2,383) The Last Kingdom (2,277) Into the Badlands (2,265)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017