Giriş Kayıt
Anton Walbrook

Anton Walbrook (70)


Oyuncu

Adolf Anton Wilhelm Wohlbrück, 18 Kasım 1896 Vienna, Avusturya-Macaristan [bugünkü Avusturya] doğumlu oyuncu. Halka (1950), Lola Montès (1955), Gaslight (1940), The Queen of Spades (1949) gibi yapımlarla biliniyor.09 Ağustos 1967 tarihinde (70 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Adolf Anton Wilhelm Wohlbrück
Doğum Tarihi: 18 Kasım 1896
Ölüm Tarihi: 09 Ağustos 1967
Doğum Yeri: Vienna, Avusturya-Macaristan [bugünkü Avusturya]
Diğer Bir İsmi: Adolf Wohlbruck | Adolphe Wohlbruck | Adolph Wohlb
Burcu: Akrep
Boyu: 1.83 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (40)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1958 62 Biyografi Oyuncu 7.2 290
1957 61 Biyografi Oyuncu 6.5 826
1955 59 Biyografi Oyuncu 7.4 3,618
1954 58 Dram Oyuncu 7.0 104
1952 56 Komedi Oyuncu 7.9 3,105
1951 55 Dram Oyuncu 6.4 20

Halka
1950 54 Dram Oyuncu 7.8 3,840
1949 53 Dram Oyuncu 7.4 900

Kanlı Ayakkabı
1948 52 Dram Oyuncu 8.3 21,380

Kahraman Subay
1943 47 Dram Oyuncu 8.2 10,376
1941 45 Dram Oyuncu 6.3 330
1941 45 Dram Oyuncu 7.4 4,352
1940 44 Gizem Oyuncu 7.4 2,631
1937 41 Dram Oyuncu 6.6 109
1936 40 Komedi Oyuncu 7.0 76

Arad
1935 39 Oyuncu 7.5 6
1935 39 Oyuncu 7.9 13
1935 39 Müzikal Oyuncu 8.1 7
1935 39 Oyuncu 7.1 60
1934 38 Komedi Oyuncu 7.9 179
1934 38 Komedi Oyuncu 6.6 26
1933 Komedi Oyuncu 7.1 213
1933 37 Müzikal Oyuncu 6.9 25
1932 36 Komedi Oyuncu 6.7 51
Film Altyazıları
Kidnap (5,441) Beauty and the Beast (4,802) The Fate of the Furious (2,432) The Boss Baby (1,779) Contratiempo (1,749) The Shack (1,589) Dangal (1,519) The Great Wall (1,221) Redivider (1,095) Get Out (1,065)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,823) Supernatural (4,903) Lucifer (3,992) Better Call Saul (3,695) Fargo (3,442) Into the Badlands (3,431) Twin Peaks (3,376) The 100 (2,280) 12 Monkeys (2,085) Doctor Who (1,959)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017