Giriş Kayıt
Gwen Wakeling

Gwen Wakeling (81)


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Gwen Sewell, 02 Mart 1901 Detroit, Michigan, ABD doğumlu kostüm tasarımcısı, kostümcü. Gazap Üzümleri (1940), Vadim O Kadar Yeşildiki (1941), I Dream of Jeannie (1965), Baskervillerin Köpeği (1939) gibi yapımlarla biliniyor.16 Haziran 1982 tarihinde (81 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Gwen Sewell
Doğum Tarihi: 02 Mart 1901
Ölüm Tarihi: 16 Haziran 1982
Doğum Yeri: Detroit, Michigan, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1966 65 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.7 1,267
1965 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.5 9,299
1958 57 Macera Kostüm Tasarımcısı 5.1 1,107

Nehir Kenarı
1957 56 Macera Kostüm Tasarımcısı 6.6 706
1956 55 Western Kostüm Tasarımcısı 6.5 414

Kanlı Geçit
1955 54 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.3 2,137
1955 54 Macera Kostüm Tasarımcısı 5.8 367

Çapkın Kumarbaz
1955 54 Western Kostüm Tasarımcısı 6.6 393

Son Uçuş
1954 53 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.9 4,402

Kedinin izinde
1954 53 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.6 1,348

Bufalo Vadisi Montana Güzeli
1954 53 Western Kostüm Tasarımcısı 5.7 612
1954 53 Macera Kostüm Bölümü 6.3 193
1954 53 Western Kostüm Bölümü 7.1 1,053
1953 52 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.5 477

Samson ve Dalilâ
1949 48 Macera Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
6.8 5,129

Mağlup Edilemeyenler
1947 46 Macera Kostüm Tasarımcısı 7.2 1,367

Kapak Kızı
1944 43 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.9 3,401
1942 41 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.4 1,401
1942 41 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 709
1942 41 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 947
1942 41 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.2 575
1942 41 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.1 1,223
1942 41 Macera Kostüm Tasarımcısı 7.1 1,027
1941 40 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.5 161
1941 40 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.2 2,680

Vadim O Kadar Yeşildiki
1941 40 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.8 16,553

Bataklık Denizi
1941 40 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.2 1,120
1941 40 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.0 64
1941 40 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.1 305
1940 39 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.4 726
1940 39 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.6 257
1940 39 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.0 758

Gazap Üzümleri
1940 39 Dram Kostüm Tasarımcısı 8.1 67,432
1940 39 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.5 1,066

Susannah, Dağların Kızı
1939 38 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.7 533

Baskervillerin Köpeği
1939 38 Gizem Kostüm Tasarımcısı 7.6 7,341
1939 38 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.3 4,275
1939 38 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.2 4,165
1939 38 Macera Kostüm Tasarımcısı 7.0 1,295
1939 38 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.6 4,872
1938 37 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 392
1938 37 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.7 30
1938 37 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.6 602
1938 37 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 1,403
1938 37 Aile Kostüm Tasarımcısı 7.1 1,014
1937 36 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.5 261
1937 36 Aile Kostüm Tasarımcısı 7.3 3,094
1937 36 Komedi Kostüm Tasarımcısı 8.0 428
1937 36 Komedi Kostüm Tasarımcısı    
1937 36 Macera Kostüm Tasarımcısı 7.1 1,022
1937 36 Müzikal Kostüm Tasarımcısı 6.9 403
1936 35 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.1 843
1936 35 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 408
1936 35 Müzikal Kostüm Tasarımcısı 6.3 491
1936 35 Aile Kostüm Tasarımcısı 6.8 577
1936 35 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.5 197
1936 35 Macera Kostüm Tasarımcısı 7.2 924
1936 35 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 169
1936 35 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 312
1936 35 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.4 1,545
1936 35 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.6 93
1935 34 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 966
1934 33 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.7 1,743
1934 33 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.2 803
1933 32 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.4 58
1931 30 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 234
1930 29 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.2 298
1930 29 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.7 131
1930 29 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.6 17
1927 26 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.6 1,380
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017