Giriş Kayıt
Wakana Yamazaki

Wakana Yamazaki (52)


Oyuncu

Wakana Yamazaki, 21 Mart 1965 Yokahama, Kanagawa, Japonya doğumlu oyuncu. Dedektif Conan (1996) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Mart 1965
Doğum Yeri: Yokahama, Kanagawa, Japonya
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 51 Animasyon Oyuncu 7.6 320
2014 49 Animasyon Oyuncu 6.9 429
2013 48 Animasyon Oyuncu 6.4 363
2012 47 Animasyon Oyuncu 6.5 581
2011 46 Animasyon Oyuncu 6.6 607
2010 45 Animasyon Oyuncu 6.9 628
2009 44 Animasyon Oyuncu 7.0 756
2009 44 Animasyon Oyuncu    
2008 43 Animasyon Oyuncu 6.8 623

Evangelion: 1.0 Yalnız Değilsin
2007 42 Animasyon Oyuncu 7.8 12,606
2007 Oyuncu    
2006 Animasyon Oyuncu 7.5 756
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 377
2005 40 Animasyon Oyuncu 7.1 645
2005 Animasyon Oyuncu    
2004 39 Animasyon Oyuncu 7.1 683
2003 38 Animasyon Oyuncu 7.1 677
2003 Aksiyon Oyuncu 8.0 2,771
2002 37 Animasyon Oyuncu    
2002 Animasyon Oyuncu 8.2 1,381
2001 36 Animasyon Oyuncu 7.6 847
2001 Animasyon Oyuncu    
2000 35 Animasyon Oyuncu 7.6 1,043
2000 35 Animasyon Oyuncu    

Lastik
1999 Animasyon Oyuncu 8.7 45,484
1999 34 Animasyon Oyuncu 7.5 919
1999 Oyuncu 7.6 221
1998 33 Animasyon Oyuncu 7.4 919
1998 Animasyon Oyuncu 6.9 8
1997 32 Animasyon Oyuncu 7.3 1,004

Dedektif Conan
1996 Animasyon Oyuncu 8.4 6,790
1996 Animasyon Oyuncu    
1995 Animasyon Oyuncu    
1994 Animasyon Oyuncu 7.6 580
1994 Animasyon Oyuncu    
1994 Animasyon Oyuncu 7.4 285
1993 28 Animasyon Oyuncu 7.8 1,611
1993 28 Kısa Metraj Oyuncu 5.7 108
1992 27 Kısa Metraj Oyuncu    
Film Altyazıları
T2 Trainspotting (6,689) Kidnap (2,886) Beauty and the Beast (2,480) Contratiempo (1,408) The Fate of the Furious (1,356) Redivider (1,081) Dangal (1,059) The Boss Baby (1,019) The Great Wall (1,004) War Machine (876)
Dizi Altyazıları
The Flash (9,658) Better Call Saul (7,275) Fargo (4,537) Lucifer (4,294) American Gods (3,927) Gotham (3,833) The 100 (3,489) Twin Peaks (3,277) 12 Monkeys (2,969) Supernatural (2,902)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017