Giriş Kayıt
Brett Wagner

Brett Wagner


Oyuncu

Brett Wagner, oyuncu. (1999) Robot Adam (1999), (2010) Salgın (2010), (2011) Koruyucu (2011), (2012) John Dies at the End (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Big Schwag
Takma İsmi: The Big Schwag
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 9.1 35
2017 Korku Oyuncu 5.1 1,362
2017 Korku Oyuncu    
2016 Korku Oyuncu 4.9 285
2016 Korku Oyuncu 4.4 1,523
2015 Gerilim Oyuncu 3.8 548
2013 Korku Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 6.4 32,863

Koruyucu
2011 Aksiyon Oyuncu 6.8 57,445
2011 Korku Oyuncu 5.2 2,595

Salgın
2010 Korku Oyuncu 6.5 99,762
2010 Aksiyon Oyuncu 4.8 23,851

Uslu Dur
2007 Aksiyon Oyuncu 6.2 37,008
2004 Komedi Oyuncu 5.3 13,626
2004 Suç Oyuncu 5.6 828
2000 Dram Oyuncu    

Robot Adam
1999 Dram Oyuncu 6.8 96,832

Angel 2
1999 Aksiyon Oyuncu 8.0 55,930
1998 Komedi Oyuncu 5.7 4,809
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018