Giriş Kayıt
Brett Wagner

Brett Wagner


Oyuncu

Brett Wagner, oyuncu. (1999) Robot Adam (1999), (2010) Salgın (2010), (2011) Koruyucu (2011), (2012) John Dies at the End (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Big Schwag
Takma İsmi: The Big Schwag
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 9.1 35
2017 Korku Oyuncu 5.1 1,362
2017 Korku Oyuncu    
2016 Korku Oyuncu 4.9 285
2016 Korku Oyuncu 4.4 1,745
2015 Gerilim Oyuncu 3.8 548
2013 Korku Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 6.4 33,148

Koruyucu
2011 Aksiyon Oyuncu 6.8 58,123
2011 Korku Oyuncu 5.2 2,595

Salgın
2010 Korku Oyuncu 6.5 101,048
2010 Aksiyon Oyuncu 4.8 24,122

Uslu Dur
2007 Aksiyon Oyuncu 6.2 37,502
2004 Komedi Oyuncu 5.4 13,794
2004 Suç Oyuncu 5.6 828
2000 Dram Oyuncu    

Robot Adam
1999 Dram Oyuncu 6.8 98,033

Angel 2
1999 Aksiyon Oyuncu 8.0 56,662
1998 Komedi Oyuncu 5.8 5,585
Film Altyazıları
Rampage (13,094) Ready Player One (7,852) Blockers (1,823) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,422) The Cured (724) Den 12. mann (605) Future World (590) Black Panther (507) Red Sparrow (359)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,226) The 100 (2,696) La casa de papel (2,117) 12 Monkeys (2,078) The Expanse (1,920) The Crossing (1,683) Into the Badlands (1,680) Vikings (1,103) Legion (1,086) Supernatural (938)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018