Giriş Kayıt
Lyle Waggoner

Lyle Waggoner (83)


Oyuncu

Lyle Wesley Waggoner, 13 Nisan 1935 Kansas City, Kansas, ABD doğumlu oyuncu. The Carol Burnett Show (1967) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lyle Wesley Waggoner
Doğum Tarihi: 13 Nisan 1935
Doğum Yeri: Kansas City, Kansas, ABD
Diğer Bir İsmi: Lyle Waggner
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,551
1990 55 Komedi Oyuncu 6.8 59

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 14,835
1984 49 Komedi Oyuncu 4.1 466
1978 43 Komedi Oyuncu 5.1 132
1977 Macera Oyuncu 6.6 5,175

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 6,880
1975 Aksiyon Oyuncu 6.7 360
1975 Aksiyon Oyuncu 7.1 5,382
1974 39 Aksiyon 6.5 6,842
1974 Komedi Oyuncu 7.5 13,327
1973 38 Korku Oyuncu 5.7 334
1967 Komedi Oyuncu 8.8 3,826
1967 32 Most Popular by Genre Oyuncu 3.6 483
1966 31 Dram Oyuncu 5.6 52
Dizi Altyazıları
Westworld (10,399) The 100 (3,220) The Expanse (2,621) La casa de papel (2,475) 12 Monkeys (2,257) The Crossing (2,192) Into the Badlands (1,814) Colony (1,475) Vikings (1,247) Legion (1,245)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018