Giriş Kayıt
Lyle Waggoner

Lyle Waggoner (82)


Oyuncu

Lyle Wesley Waggoner, 13 Nisan 1935 Kansas City, Kansas, ABD doğumlu oyuncu. The Carol Burnett Show (1967) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lyle Wesley Waggoner
Doğum Tarihi: 13 Nisan 1935
Doğum Yeri: Kansas City, Kansas, ABD
Diğer Bir İsmi: Lyle Waggner
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,551
1990 55 Komedi Oyuncu 6.8 59

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 13,680
1984 49 Komedi Oyuncu 4.1 466
1977 Macera Oyuncu 6.6 4,536

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 6,068
1975 Aksiyon Oyuncu 6.7 360
1975 Aksiyon Oyuncu 7.1 4,599
1974 39 Aksiyon 6.5 6,742
1974 Komedi Oyuncu 7.5 12,122
1973 38 Korku Oyuncu 5.7 334
1967 Komedi Oyuncu 8.8 3,387
1967 32 Most Popular by Genre Oyuncu 3.6 483
1966 31 Dram Oyuncu 5.6 52
Film Altyazıları
Gold (4,293) Get Out (2,544) Logan (2,091) Personal Shopper (1,394) La La Land (1,359) The Age of Shadows (1,354) Split (1,332) Rings (1,254) Zashchitniki (1,165) The Great Wall (1,057)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,446) The Blacklist (3,488) Into the Badlands (3,082) Fargo (2,748) The Last Kingdom (2,592) The Flash (2,570) Doctor Who (2,193) Game of Thrones (1,770) The Expanse (1,749) Vikings (1,728)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017