Giriş Kayıt
Lyle Waggoner

Lyle Waggoner (82)


Oyuncu

Lyle Wesley Waggoner, 13 Nisan 1935 Kansas City, Kansas, ABD doğumlu oyuncu. The Carol Burnett Show (1967) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lyle Wesley Waggoner
Doğum Tarihi: 13 Nisan 1935
Doğum Yeri: Kansas City, Kansas, ABD
Diğer Bir İsmi: Lyle Waggner
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,551
1990 55 Komedi Oyuncu 6.8 59

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 13,769
1984 49 Komedi Oyuncu 4.1 466
1977 Macera Oyuncu 6.6 4,593

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 6,163
1975 Aksiyon Oyuncu 6.7 360
1975 Aksiyon Oyuncu 7.1 4,658
1974 39 Aksiyon 6.5 6,778
1974 Komedi Oyuncu 7.5 12,297
1973 38 Korku Oyuncu 5.7 334
1967 Komedi Oyuncu 8.8 3,407
1967 32 Most Popular by Genre Oyuncu 3.6 483
1966 31 Dram Oyuncu 5.6 52
Dizi Altyazıları
Fargo (5,877) Arrow (5,325) The Flash (4,547) American Gods (4,431) The 100 (4,037) 12 Monkeys (3,157) Better Call Saul (2,975) Supernatural (2,694) Game of Thrones (2,630) Lucifer (2,527)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017