Giriş Kayıt
Jaroslav Vízner

Jaroslav Vízner


Oyuncu

Jaroslav Vízner, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Jaroslaw Vizner
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaldırım Serçesi
2007 Biyografi Oyuncu 7.6 70,524

Hannibal Doğuyor
2007 Suç Oyuncu 6.2 90,850

Sihirbaz
2006 Dram Oyuncu 7.6 312,750

Hayatımın Tatili
2006 Macera Oyuncu 6.4 22,657
2004 Aksiyon Oyuncu 6.0 209,265

Cenneti Kurmak
2003 Biyografi Oyuncu 5.8 502

Fareler
2001 Aksiyon Oyuncu 4.7 314
1989 Komedi Oyuncu 6.0 355
1971 Dram Oyuncu 7.2 394
1970 Oyuncu 6.8 18
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017