Giriş Kayıt
Jaroslav Vízner

Jaroslav Vízner


Oyuncu

Jaroslav Vízner, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Jaroslaw Vizner
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaldırım Serçesi
2007 Biyografi Oyuncu 7.6 74,001

Hannibal Doğuyor
2007 Suç Oyuncu 6.2 94,201

Sihirbaz
2006 Dram Oyuncu 7.6 325,548

Hayatımın Tatili
2006 Macera Oyuncu 6.4 23,985
2004 Aksiyon Oyuncu 6.1 218,303

Cenneti Kurmak
2003 Biyografi Oyuncu 5.8 502

Fareler
2001 Aksiyon Oyuncu 4.7 314
1989 Komedi Oyuncu 6.0 355
1971 Dram Oyuncu 7.2 394
1970 Oyuncu 6.8 18
Film Altyazıları
Ready Player One (5,275) A Quiet Place (4,458) True Crimes (2,646) Black Panther (2,364) Red Sparrow (1,898) Death Wish (1,737) Game Night (1,313) The Mustanger and the Lady (1,268) Deadpool (1,058) Cargo (972)
Dizi Altyazıları
Westworld (19,468) La casa de papel (4,564) Supernatural (3,702) Into the Badlands (2,687) Krypton (2,491) Gotham (2,462) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,338) Legion (2,138) The Big Bang Theory (2,081) Fear the Walking Dead (1,951)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018