Giriş Kayıt
Predrag 'Predjo' Vusovic

Predrag 'Predjo' Vusovic (50)


Oyuncu

Predrag Vusevic, 29 Ağustos 1960 Kotor, Montenegro, Yugoslavya doğumlu oyuncu. Kako je poceo rat na mom otoku (1997), Nije kraj (2008), (2009) Metastaze (2009), (2010) 72 Gün (2010) gibi yapımlarla biliniyor.17 Şubat 2011 tarihinde (50 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Predrag Vusevic
Doğum Tarihi: 29 Ağustos 1960
Ölüm Tarihi: 17 Şubat 2011
Doğum Yeri: Kotor, Montenegro, Yugoslavya
Diğer Bir İsmi: Predrag Vusevic | Predrag Vusevic-Predjo | Predrag
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Macera Oyuncu 7.0 432

72 Gün
2010 50 Komedi Oyuncu 7.0 696
2010 Dram Oyuncu 6.1 75
2009 49 Suç Oyuncu 7.8 2,365
2008 48 Komedi Oyuncu 7.3 688
2006 46 Aksiyon Oyuncu 6.6 123

Long Dark Night
2004 44 Dram Oyuncu 7.0 677
2003 43 Korku Oyuncu 6.6 90

Witnesses
2003 43 Dram Oyuncu 7.0 645
2002 42 Romantik Oyuncu 8.0 338
2002 42 Dram Oyuncu    
2001 41 Dram Oyuncu 6.8 157
2001 41 Aksiyon Oyuncu 5.4 350
2000 40 Dram Oyuncu 7.2 191
2000 40 Komedi Oyuncu    
1999 39 Komedi Oyuncu 7.0 128
1999 39 Komedi Oyuncu    
1997 37 Komedi Oyuncu 7.4 1,019
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017