Giriş Kayıt
Jean-Daniel Vuillermoz

Jean-Daniel Vuillermoz (52)


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Jean-Daniel Vuillermoz, 10 Şubat 1965 doğumlu kostüm tasarımcısı, kostümcü. Geçmiş (2013), Rien à déclarer (2010), Şüphe (2007), Jacquou Le Croquant (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Şubat 1965
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Geçmiş
2013 48 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.8 35,883
2011 46 Kostüm Tasarımcısı    
2010 45 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.3 10,046

Son Neandertal Ao
2010 45 Macera Kostüm Tasarımcısı 6.4 1,140

Oskar ve Pembeli Kadın
2009 44 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.2 1,049

Çapraz Ateş
2008 43 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.8 560

Şüphe
2007 42 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.6 2,260
2007 42 Macera Kostüm Tasarımcısı 6.7 1,424

Dina - Lanetli Kadın
2002 37 Dram Kostüm Bölümü 6.6 4,756

Kurtların Kardeşliği
2001 36 Macera Kostüm Bölümü 7.1 54,039
2000 35 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.2 538

Asteriks Ve Oburiks Sezar'a Karşı
1999 34 Macera Kostüm Bölümü 5.9 30,519

Sefiller
1995 30 Dram Kostüm Bölümü 7.5 3,220

Kraliçe Margot
1994 29 Biyografi Kostüm Bölümü 7.5 13,916

Sevgili
1992 27 Biyografi Kostüm Bölümü 6.9 15,678
Film Altyazıları
Gold (4,419) Get Out (2,606) Logan (2,177) Personal Shopper (1,614) La La Land (1,429) The Age of Shadows (1,400) Split (1,388) Rings (1,306) Zashchitniki (1,180) Silence (1,135)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,804) The Blacklist (3,533) The Flash (3,506) Into the Badlands (3,178) Fargo (2,792) The Last Kingdom (2,621) Doctor Who (2,222) Gotham (1,857) Game of Thrones (1,829) The Expanse (1,802)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017