Giriş Kayıt
Henny Vrienten

Henny Vrienten (68)


Müzisyen, Oyuncu, Müzisyen, Sesler

Henny Vrienten, 27 Temmuz 1948 Hilvarenbeek, Noord-Brabant, Hollanda doğumlu müzisyen, oyuncu, müzisyen, sesler. Kayboluş (1988), Cennetin Keşfi (2001), Sevgi Bağı (1998), Sonny Boy (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Temmuz 1948
Doğum Yeri: Hilvarenbeek, Noord-Brabant, Hollanda
Diğer Bir İsmi: Hennie Vrienten
Burcu: Aslan
Boyu: 1.72 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayatımın Kararı
2012 64 Dram Müzik 7.2 1,020
2011 63 Dram Müzik 6.4 2,510
2003 55 Aile Müzik 5.0 1,302
2003 55 Dram Müzik 6.6 244
2002 54 Aile Müzik 5.7 1,700

Cennetin Keşfi
2001 53 Dram Müzik 6.8 3,517

Ufaklık
1999 51 Dram Müzik
Oyuncu
6.0 1,929
1998 50 Macera Müzik
Oyuncu
6.0 1,147

Sevgi Bağı
1998 50 Dram Müzik 7.4 2,572
1996 48 Kısa Metraj Müzik 6.7 15
1993 45 Dram Müzik 6.7 323

Kayboluş
1988 40 Gizem Müzik 7.8 25,576
1985 37 Gizem Müzik 5.1 230
1922 Dram Müzik
Müzik
Sesler
7.8 1,965
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,661) Doctor Strange (7,781) John Wick: Chapter 2 (7,774) Allied (7,085) Moana (5,296) Lion (3,842) Arrival (3,786) Forushande (3,416) Hacksaw Ridge (2,657) Split (2,465)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,631) Vikings (5,287) Supernatural (5,073) The Expanse (4,586) The Flash (4,351) Suits (3,966) Sherlock (3,071) The Big Bang Theory (2,906) Blindspot (2,691) Arrow (2,337)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017