Giriş Kayıt
Gert Voss

Gert Voss (72)


Oyuncu

Gert Voss, 10 Ekim 1941 Shanghai, Çin doğumlu oyuncu. Yalan Labirenti (2014) yapımıyla biliniyor.13 Temmuz 2014 tarihinde (72 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 10 Ekim 1941
Ölüm Tarihi: 13 Temmuz 2014
Doğum Yeri: Shanghai, Çin
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yalan Labirenti
2014 Dram Oyuncu
7.3 8,550
2009 68 Dram Oyuncu 6.5 271
1999 58 Biyografi Oyuncu 6.8 500
1997 Komedi Oyuncu 5.6 28
1995 54 Dram Oyuncu 7.2 98
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,111) Den of Thieves (2,766) Maze Runner: The Death Cure (2,491) Hostiles (1,908) Winchester (1,712) A martfüi rém (1,549) Bleeding Steel (1,513) 12 Strong (1,349) The Commuter (1,245) Submergence (631)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,745) La casa de papel (7,258) The Big Bang Theory (3,420) Gotham (2,944) Supernatural (2,898) The Terror (2,652) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,623) Arrow (2,042) The Flash (1,362) Vikings (1,337)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018