Giriş Kayıt
Jennifer von Mayrhauser

Jennifer von Mayrhauser


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Jennifer von Mayrhauser, kostüm tasarımcısı, kostümcü. Kubbenin Altında (2013), The Sinner (2017), Beşikteki El (1992), Law & Order (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jennifer Mayrhauser | Jennifer Von Mayrhauser | Je
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kostüm Tasarımcısı 8.0 32,151
2016 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 1,942
2015 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.1 2,803

Kubbenin Altında
2013 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.7 93,258
2013 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.1 5,223
2011 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.7 14,171
2009 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 11,933

İlk Doğanlar
2007 Dram Kostüm Tasarımcısı 4.7 2,782
2006 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.1 769

Tehlikeli Masumiyet
2005 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.7 10,195
2004 Dram Kostüm Tasarımcısı    
2001 Suç Kostüm Tasarımcısı    
2001 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.7 3,093

Gerçek Sarışın
1997 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 3,475
1996 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 1,318
1995 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.1 1,582

Kaptan Ron
1992 Macera Kostüm Tasarımcısı 5.7 18,586
1992 Kostüm Tasarımcısı 5.9 1,024

Beşikteki El
1992 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.6 33,265
1990 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.7 27,778
1989 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.4 16,073
1988 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.2 21,072
1981 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.8 150
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018