Giriş Kayıt
Jennifer von Mayrhauser

Jennifer von Mayrhauser


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Jennifer von Mayrhauser, kostüm tasarımcısı, kostümcü. Kubbenin Altında (2013), Beşikteki El (1992), Law & Order (1990), Mystic Pizza (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jennifer Mayrhauser | Jennifer Von Mayrhauser | Je
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 1,942
2015 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.1 2,661

Kubbenin Altında
2013 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.7 88,060
2013 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.1 4,865
2011 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.7 13,340
2009 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 11,353

İlk Doğanlar
2007 Dram Kostüm Tasarımcısı 4.7 2,782
2006 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.1 769

Tehlikeli Masumiyet
2005 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.7 9,646
2004 Dram Kostüm Tasarımcısı    
2001 Suç Kostüm Tasarımcısı    
2001 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.7 3,093

Gerçek Sarışın
1997 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 3,475
1996 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 1,318
1995 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.1 1,582

Kaptan Ron
1992 Macera Kostüm Tasarımcısı 5.7 17,380
1992 Kostüm Tasarımcısı 5.9 1,024

Beşikteki El
1992 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.6 30,731
1990 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.7 26,034
1989 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.4 14,990
1988 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.2 19,381
1981 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.8 115
Film Altyazıları
Live by Night (13,070) Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Why Him? (5,702) Rogue One (4,177) Patriots Day (3,299) Hidden Figures (3,189) Assassin's Creed (3,115) Paterson (2,243) Split (2,235) Allied (2,223)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,289) The 100 (3,807) Legion (3,300) Into the Badlands (2,943) The Originals (2,635) The Last Kingdom (2,301) Arrow (2,135) Vikings (2,005) The Flash (1,862) The Expanse (1,819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017