Giriş Kayıt
Jack Voglin

Jack Voglin (77)


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Arthur Caldwell Voegtlin, 04 Eylül 1904 Manhattan, New York, ABD doğumlu yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, oyuncu. Yabancı (1946), Addams Ailesi (1964), Kapak Kızı (1944), Rawhide (1959) gibi yapımlarla biliniyor.30 Haziran 1982 tarihinde (77 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Arthur Caldwell Voegtlin
Doğum Tarihi: 04 Eylül 1904
Ölüm Tarihi: 30 Haziran 1982
Doğum Yeri: Manhattan, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Capt. Jack Vogelin | Capt. Jack Voglin | Captain J
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1970 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 29
1967 63 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapım Yöneticisi
2.3 714
1966 Western Yönetmen Asistanı 8.3 136

Addams Ailesi
1964 Komedi Yönetmen Asistanı 8.0 10,427
1959 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.3 6,336
1959 Dram Yönetmen Asistanı 8.1 2,500
1958 54 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.5 2,983
1957 Western Yönetmen Asistanı 8.5 1,790
1956 Western Yönetmen Asistanı 7.2 36

Savaşçı Kızılderili
1955 51 Western Yönetmen Asistanı 6.4 1,516
1955 51 Müzikal Yönetmen Asistanı 7.2 9,538
1955 Suç Yönetmen Asistanı 8.6 11,454
1955 Dram Yönetmen Asistanı 8.0 3,885
1948 44 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 600

Karanlık Ayna
1946 42 Suç Yönetmen Asistanı 7.1 2,689
1946 42 Kara Film Yönetmen Asistanı 6.7 886

Yabancı
1946 42 Suç Yönetmen Asistanı 7.4 14,321

Kapak Kızı
1944 40 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 3,834
1944 40 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 448

Asla Zengin Olmayacaksın
1941 37 Komedi Çeşitli 6.9 1,547
1941 37 Komedi Çeşitli 7.4 3,316

Yabancı Muhabir
1940 36 Gizem Oyuncu 7.6 14,768
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018