Giriş Kayıt
Nick Vivian

Nick Vivian (53)


Senarist

Nick Vivian, 26 Mart 1964 Hitchin, Hertfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu senarist. Alice Through the Looking Glass (1998) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Mart 1964
Doğum Yeri: Hitchin, Hertfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 34 Fantastik Senarist    
1996 32 Komedi Senarist    
1995 31 Dram Senarist    
1995 31 Komedi Senarist 7.7 61
1993 29 Komedi Senarist    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017