Giriş Kayıt
Nick Vivian

Nick Vivian (53)


Senarist

Nick Vivian, 26 Mart 1964 Hitchin, Hertfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu senarist. Alice Through the Looking Glass (1998) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Mart 1964
Doğum Yeri: Hitchin, Hertfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 34 Fantastik Senarist    
1996 32 Komedi Senarist    
1995 31 Dram Senarist    
1995 31 Komedi Senarist 7.7 61
1993 29 Komedi Senarist    
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (22,146) Blade Runner 2049 (3,632) Jigsaw (2,600) Geostorm (2,395) Last Flag Flying (1,737) The Man from Earth: Holocene (1,509) Dunkirk (1,362) It (1,083) The Foreigner (1,047) Justice League (834)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,951) Shameless (6,452) Black Mirror (6,039) Star Trek: Discovery (3,619) The Big Bang Theory (3,394) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,209) Supernatural (3,149) The X Files (2,143) The Gifted (2,041) The Blacklist (1,645)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018