Giriş Kayıt
Daniel J. Vivanco

Daniel J. Vivanco


Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı, Set Dekoratörü

Daniel J. Vivanco, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı, set dekoratörü.

Diğer Bir İsmi: Daniel Vivanco
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Sanat Yönetmeni    

Kahramanlar
2006 Dram Sanat Yönetmeni 7.7 206,821
2001 Suç Sanat Yönetmeni 6.9 8,528
1998 Belgesel Sanat Yönetmeni    
1996 Gerilim Yapım Tasarımcısı 4.9 126

Lanetli Cüce 3
1995 Komedi Set Dekoratörü    

Robot
1995 Aksiyon Set Dekoratörü 5.5 859
1987 Suç Yapım Tasarımcısı 8.3 3,131
Film Altyazıları
Rogue One (7,193) Resident Evil: The Final Chapter (5,594) Brimstone (3,471) Assassin's Creed (3,094) Split (3,068) Paterson (1,739) The Great Wall (1,729) The Institute (1,521) Passengers (1,257) Hidden Figures (1,140)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,775) Legion (6,284) Into the Badlands (3,488) Arrow (3,354) Black Sails (2,557) Legends of Tomorrow (2,083) Vikings (1,963) 24: Legacy (1,875) Game of Thrones (1,729) Iron Fist (1,725)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017