Giriş Kayıt
Michel Vionnet

Michel Vionnet


Sesler, Oyuncu

Michel Vionnet, sesler, oyuncu. Kalp Mırıltısı (1971), Shoah (1985), Lacombe Lucien (1974), India Song (1975) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michel Vionet
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Teldeki Adam
2008 Belgesel 7.8 41,331
2006 Dram Oyuncu 5.2 237

Hemen Şimdi
2004 Suç Sesler 6.5 874
2002 Dram Sesler 6.1 470

İnşallah Pazara
2001 Biyografi Sesler 6.8 428
2000 Biyografi Sesler 6.2 1,498
2000 Komedi Sesler 6.4 161
1999 Dram Sesler    
1998 Dram Sesler 6.6 505
1997 Dram Sesler 6.8 324
1995 Dram Sesler 7.3 1,211
1991 Komedi Sesler 6.8 41
1991 Dram Sesler 6.4 254
1990 Dram Sesler 6.3 317
1989 Biyografi Sesler 6.1 78
1985 Belgesel Sesler 8.4 5,847
1984 Komedi Sesler 4.7 182

Mirasyedi Kız
1981 Dram Sesler 6.2 62
1979 Dram Sesler 6.3 309
1979 Sesler 5.9 80
1977 Dram Sesler 6.5 160
1975 Dram Sesler 6.4 978
1974 Komedi Sesler 6.3 4,057
1974 Dram Sesler 7.8 4,746
1972 Dram Sesler 7.1 294

Kalp Mırıltısı
1971 Komedi Sesler 7.9 6,532
Film Altyazıları
Allied (9,970) Doctor Strange (9,879) Moana (8,181) Assassin's Creed (6,565) Lion (4,993) Arrival (3,903) Hacksaw Ridge (3,042) Fences (2,795) Nocturnal Animals (2,677) Forushande (2,317)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,703) Supernatural (7,755) The Expanse (4,878) Vikings (4,789) The Big Bang Theory (3,967) Suits (3,699) Legion (3,462) The Blacklist (3,362) Arrow (3,224) Sherlock (2,950)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017