Giriş Kayıt
Angela Vint

Angela Vint


Oyuncu

Angela Vint, oyuncu. (2012) Aşk Yemini (2012), (2007) Gerçek Sevgili (2007), (2017) The Handmaid's Tale (2017), (1998) Gerçek Efsaneler (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

4.0 (1 Oy)
  • Currently 80/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Berrak Göl
2017 Suç Oyuncu 6.2 5,100
2017 Dram Oyuncu 8.7 37,766

Aşk Yemini
2012 Dram Oyuncu 6.8 160,115
2008 Komedi Oyuncu 4.6 257

Gerçek Sevgili
2007 Komedi Oyuncu 7.4 122,579
2002 Komedi Oyuncu 3.7 159

Mal Canın Yongası
2001 Dram Oyuncu 6.6 3,785
2000 Gerilim Oyuncu    
1999 Gerilim Oyuncu 6.4 590
1999 Dram Oyuncu    

Gerçek Efsaneler
1998 Korku Oyuncu 5.5 50,681
1996 Dram Oyuncu 7.8 223
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017