Giriş Kayıt
Angela Vint

Angela Vint


Oyuncu

Angela Vint, oyuncu. (2012) Aşk Yemini (2012), (2007) Gerçek Sevgili (2007), (1998) Gerçek Efsaneler (1998), (2001) Mal Canın Yongası (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşk Yemini
2012 Dram Oyuncu 6.8 153,343
2008 Komedi Oyuncu 4.6 257

Gerçek Sevgili
2007 Komedi Oyuncu 7.4 118,839
2002 Komedi Oyuncu 3.7 159

Mal Canın Yongası
2001 Dram Oyuncu 6.6 3,785
2000 Gerilim Oyuncu    
1999 Gerilim Oyuncu    
1999 Dram Oyuncu    

Gerçek Efsaneler
1998 Korku Oyuncu 5.5 49,190
1996 Dram Oyuncu 7.8 223
Film Altyazıları
Doctor Strange (10,476) Allied (10,330) Moana (8,402) Assassin's Creed (7,589) Lion (5,293) Arrival (4,209) Hacksaw Ridge (3,241) Fences (3,039) Nocturnal Animals (2,845) Forushande (2,682)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,212) Supernatural (7,867) Vikings (5,055) The Expanse (5,042) The Big Bang Theory (4,103) Suits (3,877) Legion (3,536) The Blacklist (3,411) Arrow (3,324) Sherlock (3,132)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017