Giriş Kayıt
Angela Vint

Angela Vint


Oyuncu

Angela Vint, oyuncu. (2012) Aşk Yemini (2012), (2007) Gerçek Sevgili (2007), (1998) Gerçek Efsaneler (1998), (2017) Berrak Göl (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

4.0 (1 Oy)
  • Currently 80/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Berrak Göl
2017 Suç Oyuncu 6.2 6,909
2017 Dram Oyuncu 8.6 74,300

Aşk Yemini
2012 Dram Oyuncu 6.8 165,768
2008 Komedi Oyuncu 4.6 257

Gerçek Sevgili
2007 Komedi Oyuncu 7.3 126,664
2002 Komedi Oyuncu 3.7 159

Mal Canın Yongası
2001 Dram Oyuncu 6.6 3,785
2000 Gerilim Oyuncu    
1999 Gerilim Oyuncu 6.4 590
1999 Dram Oyuncu    

Gerçek Efsaneler
1998 Korku Oyuncu 5.5 52,569
1996 Dram Oyuncu 8.1 288
Dizi Altyazıları
Westworld (15,832) La casa de papel (2,471) The Expanse (2,463) The 100 (2,040) Colony (1,959) 12 Monkeys (1,951) Luke Cage (1,939) Genius (1,603) The Crossing (1,171) Vikings (1,104)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018