Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Angela Vint

Angela Vint


Oyuncu

Angela Vint, oyuncu. (2012) Aşk Yemini (2012), (2007) Gerçek Sevgili (2007), (1998) Gerçek Efsaneler (1998), (2001) Mal Canın Yongası (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşk Yemini
2012 Dram Oyuncu 6.8 151,978
2008 Komedi Oyuncu 4.6 257

Gerçek Sevgili
2007 Komedi Oyuncu 7.4 117,949
2002 Komedi Oyuncu 3.7 159

Mal Canın Yongası
2001 Dram Oyuncu 6.6 3,785
2000 Gerilim Oyuncu    
1999 Gerilim Oyuncu    
1999 Dram Oyuncu    

Gerçek Efsaneler
1998 Korku Oyuncu 5.5 48,987
1996 Dram Oyuncu 7.8 223
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017