Giriş Kayıt
Michael S. Vincent

Michael S. Vincent


Özel Efekt

Michael S. Vincent, Özel efekt. Tehlikenin İçinde (1995), Killer (1994), (2000) Romeo Ölmeli (2000), (2001) Kevin of the North (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jan-Michael Vincent | Michael Vincent | Mike Vince
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Suikastçı
2007 Aksiyon Özel Efekt 6.3 78,310

Karanlıklar Ülkesi: Evrim
2006 Aksiyon Özel Efekt 6.7 174,137

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Özel Efekt 3.3 96,480

Scooby Doo 2: Canavarlar Kaçtı
2004 Aksiyon Özel Efekt 5.0 39,085

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Özel Efekt 5.8 152,373
2003 Komedi Özel Efekt 6.9 173,629

Ben Casus
2002 Aksiyon Özel Efekt 5.4 44,085

Ateş Krallığı
2002 Aksiyon Özel Efekt 6.2 115,841
2001 Macera Özel Efekt 4.6 1,439

Romeo Ölmeli
2000 Aksiyon Özel Efekt 6.1 61,322

Kara Göl
1999 Aksiyon Özel Efekt 5.7 47,908

Sapsız Sanık
1998 Aksiyon Özel Efekt 6.0 18,638
1997 Aksiyon Özel Efekt 6.6 425

Erdem Savaşçıları
1997 Aksiyon Özel Efekt 4.6 2,322

Tehlikenin İçinde
1995 Aksiyon Özel Efekt 6.7 32,651
1994 Dram Özel Efekt 6.1 514
Film Altyazıları
Rampage (13,552) Ready Player One (8,163) Blockers (2,065) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,542) The Cured (758) Future World (719) Den 12. mann (648) Black Panther (563) Red Sparrow (393)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,853) The 100 (3,031) The Expanse (2,374) La casa de papel (2,305) 12 Monkeys (2,171) The Crossing (2,046) Into the Badlands (1,735) Vikings (1,199) Colony (1,190) Legion (1,165)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018