Giriş Kayıt
Brian Kelly

Brian Kelly (46)


Oyuncu

Brian A. Kelly, 30 Haziran 1970 Kansas City, Missouri, ABD doğumlu oyuncu. Black Dog (1998) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Brian A. Kelly
Doğum Tarihi: 30 Haziran 1970
Doğum Yeri: Kansas City, Missouri, ABD
Diğer Bir İsmi: Brian Vincent
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.77 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 45 Komedi Oyuncu 5.0 264
2014 44 Korku Oyuncu 3.7 176

Kocam Bir Ezik
2014 44 Komedi Oyuncu 4.3 1,066
2007 37 Korku Oyuncu 3.3 171

Dedikoducu Kız
2007 Dram Oyuncu 7.4 121,845
2000 30 Suç Oyuncu 4.6 270
2000 30 Komedi Oyuncu 6.1 199
1998 28 Aksiyon Oyuncu 5.3 6,804
1995 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017