Giriş Kayıt
José Vinader

José Vinader


Müzisyen, Sesler

José Vinader, müzisyen, sesler. Gelinin Oğlu (2001), Cadılar (2013), Mükemmel Suç (2004), Black Butterfly (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: J. Vinader | Jose Vinader
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Müzik 6.2 2,588
2017 Gerilim Müzik 6.1 6,543
2016 Korku Müzik 5.7 10,947
2016 Aksiyon Müzik 4.5 608
2016 Gerilim Müzik 6.3 2,221
2016 Komedi Müzik 7.8 67
2016 Dram Müzik 6.3 358
2016 Dram Müzik    

Evrim
2015 Dram Müzik 6.0 4,001

Cesur Horoz
2015 Animasyon Müzik 6.0 617
2015 Korku Müzik 3.4 77
2015 Komedi Müzik 5.6 321
2015 Gerilim Müzik 6.4 92
2015 Korku Müzik 5.3 4,985
2015 Müzik 6.4 143
2015 Gerilim Müzik 6.3 237
2015 Komedi Müzik 8.5 22

İnsanlığın Sonu
2015 Dram Müzik 5.8 13,210
2014 Belgesel Müzik 7.4 2,685
2014 Aksiyon Müzik 6.4 1,117
2014 Aksiyon Müzik 6.1 47,140
2013 Gerilim Müzik 3.7 14
2013 Dram Müzik 7.2 150
2013 Korku Müzik 4.6 281
2013 Dram Müzik 7.3 68

Cadılar
2013 Komedi Müzik 6.4 10,682

Cinayet Tezi
2013 Suç Müzik 6.3 5,377

Şöyle Yapacağız...
2013 Komedi Müzik 5.7 293
2013 Komedi Müzik 6.2 523

Sensiz Olmaz
2012 Dram Müzik 7.0 11,021

Ceset
2012 Gizem Müzik 7.6 29,994

Hazine Avcısının Maceraları 3D
2012 Animasyon Müzik 5.9 5,387

Picasso Çetesi
2012 Komedi Müzik 5.4 201
2012 Animasyon Müzik 7.0 396
2012 Dram Müzik 4.9 161

Ölümcül Arayış
2011 Korku Müzik 3.7 1,114
2011 Komedi Müzik 4.6 668

Mükemmel Yabancı
2011 Komedi Müzik 6.3 268
2011 Komedi Müzik 6.1 1,856
2011 Tarihi Müzik 6.0 236

Aşka Yükseliş
2010 Dram Müzik 7.0 18,502

İblis
2010 Korku Müzik 5.1 3,130

Dehşet Evi
2010 Korku Müzik 6.4 5,999
2010 Macera Sesler 3.4 145
2010 Dram Müzik 7.2 380
2009 Dram Müzik 5.2 82

Şişkolar
2009 Komedi Müzik 6.7 2,087
2009 Komedi Sesler
Müzik
4.8 1,349
2009 Suç Sesler 6.3 142
2009 Korku Müzik
Sesler
4.8 666

Bir Matador Metresi
2008 Biyografi Sesler 5.7 2,250
2008 Komedi Sesler 5.4 250

Lolitalar Klübü
2007 Dram Sesler 4.5 411

13 Gül
2007 Dram Sesler 6.8 1,249
2007 Dram Sesler 4.7 254
2007 Komedi Müzik 5.1 179
2007 Dram Sesler 6.7 231

Goya'nın Hayaletleri
2006 Biyografi Müzik 6.9 25,336
2006 Komedi Müzik 4.3 570
2006 Komedi Müzik 6.3 1,005
2006 Gerilim Müzik 6.1 272
2006 Macera Müzik 6.1 10,346
2006 Macera Müzik 4.0 732
2006 Macera Sesler 5.1 937
2005 Dram Sesler 6.0 205

Kırılgan
2005 Gerilim Sesler 6.2 13,043
2005 Müzikal Sesler
Müzik
7.2 311
2005 Komedi Müzik 5.7 1,107
2005 Komedi Müzik 5.6 4,710
2005 Suç Müzik 6.4 2,019

Mükemmel Suç
2004 Komedi Müzik 7.1 9,200

Makinist
2004 Dram Müzik 7.7 307,079

Davetsiz Misafir
2004 Dram Müzik 6.9 4,130
2004 Gerilim Müzik 6.5 614
2004 Komedi Müzik 4.3 984

Dolandırıcı
2004 Suç Müzik 6.9 865
2004 Dram Sesler 6.2 323
2004 Dram Sesler 6.4 92

Yedinci Gün
2004 Dram Müzik 6.9 912
2004 Dram Sesler 6.0 69
2003 Animasyon Müzik 5.6 637

Bir Bolşeviğin Zaafı
2003 Dram Müzik 7.1 1,439
2003 Komedi Müzik 6.2 437
2003 Dram Müzik 7.2 240
2003 Dram Müzik 6.3 147
2003 Komedi Sesler
Müzik
6.2 679

800 Damla Yaş
2002 Aksiyon Müzik 6.4 3,436

Yatağın Diğer Yanı
2002 Komedi Müzik 6.6 4,522

Kurban
2002 Korku Sesler 5.6 913
2002 Müzikal Müzik 7.1 321
2002 Komedi Müzik 5.6 357
2002 Komedi Müzik 6.3 1,425

Şehvetli Bakire
2002 Dram Müzik 5.6 314
2002 Dram Sesler 7.1 747

Bunuel Ve Hz. Süleyman'ın Masası
2001 Macera Müzik 5.7 426
2001 Komedi Müzik 5.2 265

Gelinin Oğlu
2001 Komedi Müzik 7.9 11,706
2001 Dram Müzik 4.5 898
2001 Komedi Sesler 5.7 885
2001 Dram Sesler 7.0 1,455
2001 Aksiyon Sesler 6.5 5,871

Halkımız Avanta Peşinde
2000 Komedi Müzik 7.4 8,167

Seksi Hayvan
2000 Suç Müzik
Sesler
7.3 46,629

Başyapıt
2000 Komedi Sesler
Müzik
5.5 386

Goya
1999 Biyografi Müzik 6.7 1,424
1999 Macera Sesler 5.6 794

İkinci Ten
1999 Dram Müzik 6.5 1,340
1999 Komedi Sesler 5.3 490
1999 Dram Sesler 5.8 741
1999 Dram Müzik 7.1 188

Esrarlı Ada
1999 Dram Sesler 5.7 430
1999 Komedi Sesler 6.7 2,488

Rus Bebeği
1999 Sesler 5.2 19
1998 Dram Müzik 6.1 141
1998 Komedi Müzik 6.9 9,845

Çıplak Bakış
1998 Dram Müzik 4.8 360

Aç Gözünü
1997 Dram Sesler
Müzik
7.8 56,366
1997 Dram Sesler 6.8 1,143

Özgürlük
1996 Dram Müzik 7.1 1,357
1996 Komedi Müzik 7.1 659
1996 Dram Müzik 6.6 240
1995 Komedi Sesler 7.0 1,221

Aşk Ve Gölge
1994 Dram Sesler 5.2 1,514
1994 Dram Müzik 6.7 1,191

Türk Tutkusu
1994 Dram Sesler 5.7 757
1993 Dram Müzik
Sesler
6.3 231

Mutant Harekatı
1993 Aksiyon Sesler
Müzik
6.5 3,789
1992 Tarihi Sesler
Müzik
7.3 416
1991 Suç Sesler 6.1 158
1991 Suç Sesler 7.2 1,750
1990 Dram Sesler 6.9 144
1989 Müzikal Sesler 6.9 275
1989 Dram Sesler 5.9 253
1989 Komedi Sesler 7.6 2,033

Sihirli Orman
1987 Komedi Sesler 7.5 712

Büyülü Aşk
1986 Müzik Müzik 7.1 595
1985 Komedi Sesler 7.6 1,035
1984 Dram Sesler 7.4 535
1983 Dram Sesler 7.7 2,278
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,947) Stronger (5,340) The Foreigner (4,186) Flatliners (3,678) Dunkirk (2,988) Beyond Skyline (2,137) American Made (1,974) Kingsman: The Golden Circle (1,727) Loving Vincent (1,692) It (1,619)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017