Giriş Kayıt
Paolo Villaggio

Paolo Villaggio (84)


Oyuncu, Senarist

Paolo Villaggio, 31 Aralık 1932 Genoa, Liguria, İtalya doğumlu oyuncu, senarist. Fantozzi (1975), La voce della luna (1990), Io speriamo che me la cavo (1992), Fantozzi alla riscossa (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Aralık 1932
Doğum Yeri: Genoa, Liguria, İtalya
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 80 Komedi Oyuncu 5.2 706
2009 77 Komedi Oyuncu 6.2 714
2009 77 Komedi Oyuncu 6.8 629
2004 72 Belgesel Oyuncu 7.3 135

The Apocalyps
2002 70 Dram Oyuncu    
2002 Dram Oyuncu 4.4 164
2000 68 Komedi Oyuncu 6.6 626
1994 62 Komedi Oyuncu 4.6 416
1993 61 Aile Oyuncu 6.2 189
1992 60 Komedi Oyuncu 6.8 1,458
1991 59 Komedi Oyuncu 5.3 687
1990 58 Komedi Oyuncu
Senarist
5.8 948
1990 58 Macera Oyuncu 6.4 1,623
1987 55 Komedi Oyuncu 4.5 436
1979 47 Komedi Oyuncu 5.2 236
1978 Komedi Oyuncu 6.4 293
1976 44 Komedi Oyuncu 6.9 392
1975 43 Komedi Oyuncu
Senarist
8.0 3,945
1974 42 Biyografi Oyuncu 6.2 580

Brancaleone Haçlı Seferinde
1970 38 Macera Oyuncu 7.4 1,232
1969 37 Western Oyuncu 5.1 13
Dizi Altyazıları
The Flash (9,897) Better Call Saul (5,637) Fargo (4,718) Lucifer (3,862) The 100 (3,454) Gotham (3,426) Arrow (3,309) 12 Monkeys (2,645) American Gods (2,475) Supernatural (2,354)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017