Giriş Kayıt
Paulo Vilhena

Paulo Vilhena (38)


Oyuncu

Paulo Eduardo Oliveira de Vilhena Moraes, 03 Ocak 1979 Santos, São Paulo, Brezilya doğumlu oyuncu. "Três Irmãs" (2008) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Paulo Eduardo Oliveira de Vilhena Moraes
Doğum Tarihi: 03 Ocak 1979
Doğum Yeri: Santos, São Paulo, Brezilya
Takma İsmi: Alemão
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.81 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 37 Komedi Oyuncu    
2016 37 Komedi Oyuncu 6.7 51
2013 34 Dram Oyuncu 7.0 714
2010 31 Oyuncu 7.2 1,166
2007 28 Dram Oyuncu 7.2 383
2007 28 Aksiyon Oyuncu 4.5 268
Film Altyazıları
Live by Night (12,295) Resident Evil: The Final Chapter (5,865) Why Him? (5,000) Rogue One (3,942) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,965) Hidden Figures (2,952) Paterson (2,171) Allied (2,163) Split (2,147)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,041) The 100 (3,692) Legion (3,147) Into the Badlands (2,835) The Originals (2,599) The Last Kingdom (2,260) Arrow (2,017) Vikings (1,829) The Expanse (1,762) Designated Survivor (1,742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017