Giriş Kayıt
Paulo Vilhena

Paulo Vilhena (39)


Oyuncu

Paulo Eduardo Oliveira de Vilhena Moraes, 02 Ocak 1979 Santos, São Paulo, Brezilya doğumlu oyuncu. "Três Irmãs" (2008) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Paulo Eduardo Oliveira de Vilhena Moraes
Doğum Tarihi: 02 Ocak 1979
Doğum Yeri: Santos, São Paulo, Brezilya
Takma İsmi: Alemão
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.81 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 38 Dram Oyuncu 7.6 71
2016 37 Komedi Oyuncu    
2016 37 Komedi Oyuncu 6.7 51
2013 34 Dram Oyuncu 7.0 714
2010 31 Oyuncu 7.2 1,166
2007 28 Dram Oyuncu 7.2 383
2007 28 Aksiyon Oyuncu 4.5 268
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,411) Den of Thieves (3,112) Maze Runner: The Death Cure (2,843) Winchester (2,576) Hostiles (2,362) 12 Strong (1,855) A martfüi rém (1,786) The Commuter (1,374) Bleeding Steel (1,369) Submergence (1,202)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,919) Supernatural (4,793) Westworld (4,766) The Big Bang Theory (3,508) The Terror (2,966) Gotham (2,934) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,491) Arrow (2,446) The Flash (2,024) Krypton (1,756)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018