Giriş Kayıt
Bruno Vilela

Bruno Vilela


Görsel Efekt

Bruno Vilela, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Bruno Araujo
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 408,947
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 364,536

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.2 146,262

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 404,463

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 246,391

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 436,893

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 379,911

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 104,068

Kurşun Geçirmez
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 43,249

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 438,396
2002 Biyografi Görsel Efekt 7.4 65,077

Büyük Dalga
2002 Dram Görsel Efekt 5.6 26,760

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 571,873

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.2 20,462

Tek
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 80,711

Kontrol Dışı
2001 Dram Görsel Efekt 6.1 25,725

Beyaz Şeytan
2001 Biyografi Görsel Efekt 7.6 206,569

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Görsel Efekt 3.6 16,346
2000 Aksiyon Görsel Efekt    
1998 Komedi Görsel Efekt 5.2 25,642

Fatih Kull
1997 Fantastik Görsel Efekt 4.8 6,650
1997 Komedi Görsel Efekt 5.1 3,254
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017