Giriş Kayıt
Bruno Vilela

Bruno Vilela


Görsel Efekt

Bruno Vilela, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Bruno Araujo
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 422,342
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 378,673

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.2 148,852

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 420,282

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 250,829

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 455,431

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 389,871

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 106,568

Kurşun Geçirmez
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 44,095

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 449,649
2002 Biyografi Görsel Efekt 7.4 67,562

Büyük Dalga
2002 Dram Görsel Efekt 5.6 27,303

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 591,256

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.2 20,462

Tek
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 82,054

Kontrol Dışı
2001 Dram Görsel Efekt 6.1 26,368

Beyaz Şeytan
2001 Biyografi Görsel Efekt 7.6 212,368

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Görsel Efekt 3.6 16,982
2000 Aksiyon Görsel Efekt    
1998 Komedi Görsel Efekt 5.3 26,774

Fatih Kull
1997 Fantastik Görsel Efekt 4.8 6,650
1997 Komedi Görsel Efekt 5.1 3,254
Dizi Altyazıları
Vikings (6,391) Shameless (3,884) Game of Thrones (3,094) Mr. Robot (2,973) Supernatural (2,755) The Big Bang Theory (2,215) Arrow (2,202) Outlander (1,928) Gotham (1,794) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,769)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017