Giriş Kayıt
Bruno Vilela

Bruno Vilela


Görsel Efekt

Bruno Vilela, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Bruno Araujo
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 406,907
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 362,413

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.2 145,818

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 402,086

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 245,787

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 434,162

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 378,164

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 103,682

Kurşun Geçirmez
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 43,179

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 436,507
2002 Biyografi Görsel Efekt 7.4 64,736

Büyük Dalga
2002 Dram Görsel Efekt 5.6 26,668

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 568,891

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.2 20,170

Tek
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 80,711

Kontrol Dışı
2001 Dram Görsel Efekt 6.1 25,725

Beyaz Şeytan
2001 Biyografi Görsel Efekt 7.6 205,557

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Görsel Efekt 3.6 16,254
2000 Aksiyon Görsel Efekt    
1998 Komedi Görsel Efekt 5.2 25,642

Fatih Kull
1997 Fantastik Görsel Efekt 4.8 6,650
1997 Komedi Görsel Efekt 5.1 3,254
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,160) Live by Night (7,453) Hidden Figures (5,697) Rogue One (5,118) Split (4,758) Paterson (4,044) Assassin's Creed (3,998) Patriots Day (3,885) Allied (3,514) Passengers (1,603)
Dizi Altyazıları
Legion (9,324) Arrow (5,583) The 100 (3,641) The Flash (3,412) The Expanse (3,146) Designated Survivor (2,617) Colony (2,553) The Originals (2,128) The Last Kingdom (2,039) Vikings (2,022)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017