Giriş Kayıt
Bruno Vilela

Bruno Vilela


Görsel Efekt

Bruno Vilela, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Bruno Araujo
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 429,992
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 388,159

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.2 150,598

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 430,507

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 253,631

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 467,006

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 396,462

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 108,335

Kurşun Geçirmez
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 44,623

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 457,044
2002 Biyografi Görsel Efekt 7.4 70,040

Büyük Dalga
2002 Dram Görsel Efekt 5.7 27,600

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 603,842

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.2 20,462

Tek
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 82,948

Kontrol Dışı
2001 Dram Görsel Efekt 6.1 26,743

Beyaz Şeytan
2001 Biyografi Görsel Efekt 7.6 215,568

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Görsel Efekt 3.6 17,608
2000 Aksiyon Görsel Efekt    
1998 Komedi Görsel Efekt 5.3 27,833

Fatih Kull
1997 Fantastik Görsel Efekt 4.8 6,650
1997 Komedi Görsel Efekt 5.1 3,254
Dizi Altyazıları
Westworld (9,671) La casa de papel (5,643) The Flash (3,394) Legion (2,949) The 100 (1,872) Fear the Walking Dead (1,817) The Terror (1,702) Into the Badlands (1,399) Lucifer (1,342) The Big Bang Theory (1,335)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018