Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Bruno Vilela

Bruno Vilela


Görsel Efekt

Bruno Vilela, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Bruno Araujo
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 402,559
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 356,381

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.2 144,790

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 395,652

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 244,198

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 426,364

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 373,805

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 102,714

Kurşun Geçirmez
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 42,780

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 431,727
2002 Biyografi Görsel Efekt 7.4 63,759

Büyük Dalga
2002 Dram Görsel Efekt 5.6 26,444

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 560,482

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.2 20,170

Tek
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 80,277

Kontrol Dışı
2001 Dram Görsel Efekt 6.1 25,725

Beyaz Şeytan
2001 Biyografi Görsel Efekt 7.6 203,085

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Görsel Efekt 3.6 16,020
2000 Aksiyon Görsel Efekt    
1998 Komedi Görsel Efekt 5.2 25,619

Fatih Kull
1997 Fantastik Görsel Efekt 4.8 6,650
1997 Komedi Görsel Efekt 5.1 3,254
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017