Giriş Kayıt
Bruno Vilela

Bruno Vilela


Görsel Efekt

Bruno Vilela, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Bruno Araujo
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 419,846
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 375,848

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.2 148,349

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 417,606

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 249,898

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 452,362

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 387,956

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 106,121

Kurşun Geçirmez
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 43,913

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 447,559
2002 Biyografi Görsel Efekt 7.4 67,076

Büyük Dalga
2002 Dram Görsel Efekt 5.6 27,220

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 587,960

İki Yüzlü
2001 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.2 20,462

Tek
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 81,883

Kontrol Dışı
2001 Dram Görsel Efekt 6.1 26,368

Beyaz Şeytan
2001 Biyografi Görsel Efekt 7.6 211,128

Çakmaktaşlar Rock Vegas'ta
2000 Komedi Görsel Efekt 3.6 16,878
2000 Aksiyon Görsel Efekt    
1998 Komedi Görsel Efekt 5.3 26,516

Fatih Kull
1997 Fantastik Görsel Efekt 4.8 6,650
1997 Komedi Görsel Efekt 5.1 3,254
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017