Giriş Kayıt
Joseph Vijay

Joseph Vijay (43)


Oyuncu, Müzisyen

Joseph Vijay Chandrasekhar, 22 Haziran 1974 Chennai, Tamil Nadu, Hindistan doğumlu oyuncu, müzisyen. Thuppakki (2012), Kaththi (2014), Nanban (2012), Velayudham (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Joseph Vijay Chandrasekhar
Doğum Tarihi: 22 Haziran 1974
Doğum Yeri: Chennai, Tamil Nadu, Hindistan
Diğer Bir İsmi: Vijay Chandrasekhar | Ilyathalapathi | Ilayathalap
Takma İsmi: Ilayathalapathy
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 43 Aksiyon Oyuncu 6.6 4,652
2016 42 Aksiyon Oyuncu 7.3 6,156
2015 41 Fantastik Oyuncu 5.0 5,340
2014 40 Aksiyon Oyuncu
Müzik
8.0 10,709
2014 40 Aksiyon Oyuncu
Müzik
6.1 7,448
2014 40 Aksiyon Oyuncu 6.1 52
2013 39 Suç Oyuncu 8.2 1,263
2013 39 Aksiyon Oyuncu
Müzik
6.3 5,986
2012 38 Aksiyon Oyuncu
Müzik
7.8 16,307
2012 38 Aksiyon Oyuncu 5.8 15,946
2012 38 Komedi Oyuncu 7.7 8,350
2011 37 Aksiyon Oyuncu 6.6 8,819
2011 37 Aksiyon Oyuncu 7.0 3,252
2010 36 Aksiyon Oyuncu 2.6 4,036
2009 35 Aksiyon Oyuncu 4.7 2,474
2009 35 Aksiyon Oyuncu 3.3 2,372
2008 34 Aksiyon Oyuncu 3.7 2,220
2007 33 Aksiyon Oyuncu 7.2 5,701
2005 31 Aksiyon Oyuncu
Müzik
6.8 2,644
2004 30 Aksiyon Oyuncu 7.8 5,018
2003 29 Aksiyon Oyuncu 6.7 85
2003 29 Aksiyon Oyuncu 4.0 613
2003 29 Komedi Oyuncu 5.7 545
2002 28 Oyuncu 5.3 665
2002 28 Oyuncu 5.5 317
2001 27 Dram Oyuncu 7.4 1,341
2000 26 Romantik Oyuncu 7.3 1,488
1999 25 Dram Oyuncu 7.7 1,161
1997 23 Oyuncu 6.1 389
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017