Giriş Kayıt
Fred Vicarel

Fred Vicarel


Kameraman, Senarist

Fred Vicarel, kameraman, senarist.

Diğer Bir İsmi: Fred A. Vicarel | Fred Vickeral
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Aksiyon Senarist 5.0 829

Red Rock Kasabası
1993 Suç Kameraman 7.0 16,839
1988 Belgesel Kameraman 7.4 5,093
1988 Komedi Kameraman 4.9 3,250

Cennette Aşk
1987 Komedi Kameraman 6.5 2,575
1985 Aksiyon Kameraman 5.7 1,160
1981 Biyografi Kameraman 7.8 150
Dizi Altyazıları
Westworld (9,644) La casa de papel (5,591) The Flash (3,377) Legion (2,925) The 100 (1,831) Fear the Walking Dead (1,806) The Terror (1,701) Into the Badlands (1,394) Lucifer (1,332) The Big Bang Theory (1,331)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018