Giriş Kayıt
Ronan Vibert

Ronan Vibert (53)


Oyuncu

Ronan D. J. Vibert, 23 Şubat 1964 Cambridge, Cambridgeshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. (2013) Mr. Banks (2013), (2014) Dracula: Başlangıç (2014), (2003) Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı (2003), (2011) The Borgias (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ronan D. J. Vibert
Doğum Tarihi: 23 Şubat 1964
Doğum Yeri: Cambridge, Cambridgeshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
1.0 (1 Oy)
  • Currently 20/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kardan Adam
2017 53 Suç Oyuncu    

6 Gün
2017 53 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,907
2015 Fantastik Oyuncu 8.2 9,164

Dracula: Başlangıç
2014 50 Aksiyon Oyuncu 6.3 151,913
2014 Dram Oyuncu 8.2 89,325

Mr. Banks
2013 49 Biyografi Oyuncu 7.5 128,032
2012 Dram Oyuncu    
2011 Suç Oyuncu 7.9 41,704
2011 Dram Oyuncu    

Şangay
2010 46 Dram Oyuncu 6.5 7,730
2010 46 Gerilim Oyuncu 3.9 1,662
2010 Dram Oyuncu    
2007 Dram Oyuncu 7.5 3,920

Tristan Ve Isolde
2006 42 Dram Oyuncu 6.9 46,877
2005 41 Aksiyon Oyuncu 5.9 15,944

Roma
2005 Aksiyon Oyuncu 8.8 125,717
2004 Korku Oyuncu 7.1 4,297

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 39 Aksiyon Oyuncu 5.5 109,936

Piyanist
2002 38 Biyografi Oyuncu 8.5 556,903

Ölümün Kollarında
2002 38 Dram Oyuncu 5.5 15,123
2001 37 Dram Oyuncu 6.4 6,928
2000 Suç Oyuncu 7.9 4,067

Vampirin Gölgesi
2000 36 Dram Oyuncu 6.9 35,558
1998 34 Macera Oyuncu 3.8 2,583
1989 Dram Oyuncu    
1988 24 Dram Oyuncu 6.5 102
1987 23 Suç Oyuncu 5.0 142
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,173
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017