Giriş Kayıt
Ronan Vibert

Ronan Vibert (54)


Oyuncu

Ronan D. J. Vibert, 23 Şubat 1964 Cambridge, Cambridgeshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Kardan Adam (2017), (2013) Mr. Banks (2013), (2014) Dracula: Başlangıç (2014), (2003) Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ronan D. J. Vibert
Doğum Tarihi: 23 Şubat 1964
Doğum Yeri: Cambridge, Cambridgeshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
1.0 (1 Oy)
  • Currently 20/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.8 4,872

Kardan Adam
2017 53 Suç Oyuncu 5.1 34,006

6 Gün
2017 53 Aksiyon Oyuncu 6.2 10,329
2015 Fantastik Oyuncu 8.2 9,773

Dracula: Başlangıç
2014 50 Aksiyon Oyuncu 6.3 156,696
2014 Dram Oyuncu 8.2 93,803

Mr. Banks
2013 49 Biyografi Oyuncu 7.5 131,920
2012 Dram Oyuncu    
2011 Suç Oyuncu 7.9 42,900

Şangay
2010 46 Dram Oyuncu 6.5 7,730
2010 46 Gerilim Oyuncu 3.9 1,662
2010 Dram Oyuncu    
2007 Dram Oyuncu 7.4 4,134

Tristan Ve Isolde
2006 42 Dram Oyuncu 6.8 47,593
2005 41 Aksiyon Oyuncu 5.9 15,944

Roma
2005 Aksiyon Oyuncu 8.8 131,534
2004 Korku Oyuncu 7.1 4,297

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 39 Aksiyon Oyuncu 5.5 114,819

Piyanist
2002 38 Biyografi Oyuncu 8.5 587,871

Ölümün Kollarında
2002 38 Dram Oyuncu 5.5 15,549
2002 Dram Oyuncu 7.9 784
2001 37 Dram Oyuncu 6.4 6,928
2000 Suç Oyuncu 7.9 4,183

Vampirin Gölgesi
2000 36 Dram Oyuncu 6.9 36,386
1998 34 Macera Oyuncu 3.8 2,583
1989 Dram Oyuncu    
1988 24 Dram Oyuncu 6.5 102
1987 23 Suç Oyuncu 5.0 142
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,276
Film Altyazıları
Red Sparrow (8,292) Den of Thieves (3,295) Maze Runner: The Death Cure (2,992) Hostiles (2,708) Winchester (2,687) 12 Strong (2,335) Submergence (1,812) The Commuter (1,414) A martfüi rém (1,408) Peter Rabbit (1,351)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,448) Supernatural (4,607) The Flash (3,595) The Big Bang Theory (3,205) The Terror (3,197) Legion (2,702) Gotham (2,604) Arrow (2,227) The Expanse (2,203) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,146)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018