Giriş Kayıt
Edgar Vetter

Edgar Vetter (75)


Sesler

Edgar Alfred James Vetter, 27 Ocak 1913 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu sesler. Romeo and Juliet (1966) yapımıyla biliniyor.15 Aralık 1988 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Edgar Alfred James Vetter
Doğum Tarihi: 27 Ocak 1913
Ölüm Tarihi: 15 Aralık 1988
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1966 53 Western Sesler 5.8 50
1965 52 Belgesel Sesler 6.0 93
1963 50 Sesler 6.5 51

300 Sparta'lı Kahraman
1962 49 Macera Sesler 6.7 5,624
1951 38 Gizem Sesler 6.6 215
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017