Giriş Kayıt
Brian Vessa

Brian Vessa


Sesler, Müzisyen

Brian Vessa, sesler, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayat
2017 Korku Sesler 6.6 126,648

Yıldız Savaşçı
1992 Aksiyon Müzik 5.6 3,733
1991 Dram Müzik    
1990 Dram Sesler 3.2 817

13. Cuma 8. Bölüm: Jason Manhattan'da
1989 Macera Sesler 4.6 25,592

Mağazadaki Hayalet
1989 Korku Sesler 4.6 503
1988 Dram Müzik    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017