Giriş Kayıt
Donald Vespoint

Donald Vespoint


Sesler

Donald Vespoint, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Komedi Sesler 6.8 80
2001 Suç Sesler 5.4 643

Büyük Kaos
2000 Aksiyon Sesler 4.8 337
2000 Aksiyon Sesler 4.0 149
1998 Aksiyon Sesler 4.7 741
1997 Aksiyon Sesler 4.6 900

Gökdelende Panik
1996 Aksiyon Sesler    
Film Altyazıları
The Foreigner (7,296) The Mountain Between Us (5,184) Flatliners (4,821) Stronger (3,431) Beyond Skyline (3,244) Dunkirk (3,211) American Made (2,159) Kingsman: The Golden Circle (1,948) It (1,667) Victoria & Abdul (1,425)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,163) Mr. Robot (6,443) Game of Thrones (3,379) Shameless (2,823) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,635) Peaky Blinders (2,175) The Big Bang Theory (1,900) Manhunt: Unabomber (1,889) Stranger Things (1,303) Lucifer (1,298)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017