Giriş Kayıt
Pietro Vesperini

Pietro Vesperini


Sesler

Pietro Vesperini, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1972 Komedi Sesler 5.0 51
1971 Western Sesler 7.1 202
1971 Western Sesler 3.8 57
1970 Western Sesler    
1970 Komedi Sesler 6.3 34
1970 Western Sesler    
1969 Gizem Sesler 6.7 350
1969 Western Sesler 6.8 417
1969 Gizem Sesler 5.2 202
1968 Western Sesler 6.5 287
1968 Komedi Sesler    
1967 Komedi Sesler 5.6 50
1967 Macera Sesler 7.3 62
1967 Western Sesler 6.8 95
1964 Dram Sesler 7.3 17
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (117,654) The Defenders (5,481) Rick and Morty (3,698) The Strain (2,491) Suits (1,877) The Sinner (1,587) Mr. Mercedes (1,349) Fargo (1,156) Breaking Bad (993) Twin Peaks (858)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017