Giriş Kayıt
Andrea Veselková

Andrea Veselková


Sesler

Andrea Veselková, sesler. Lóve (2011), Anlat Şehrazat (2009), Kollayıcı (2009), 33 Scenes From Life (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sesler 6.2 3,321
2016 Suç Sesler    
2016 Macera Sesler 7.3 134
2016 Dram Sesler 5.3 192
2016 Suç Sesler 6.7 787
2016 Komedi Sesler 5.1 15
2016 Biyografi Sesler 5.4 492
2015 Dram Sesler 7.2 211
2015 Komedi Sesler 5.6 114
2015 Sesler 6.8 2,490
2015 Suç Sesler 6.5 174
2015 Komedi Sesler 6.5 25
2015 Komedi Sesler 6.4 29
2015 Animasyon Sesler 6.8 47
2015 Animasyon Sesler 8.0 388
2015 Dram Sesler 7.6 49
2015 Suç Sesler 7.9 2,026
2015 Korku Sesler 4.5 1,044
2015 Komedi Sesler 7.6 77
2015 Macera Sesler 5.7 89
2014 Suç Sesler 5.2 53
2014 Dram Sesler 4.6 62
2014 Dram Sesler 6.6 12
2014 Komedi Sesler 5.6 61
2014 Dram Sesler 5.4 16
2014 Komedi Sesler 5.9 130
2014 Komedi Sesler 6.5 79
2014 Komedi Sesler 5.4 54
2013 Komedi Sesler 6.6 151
2013 Komedi Sesler 4.9 68
2013 Komedi Sesler 4.9 103
2013 Animasyon Sesler 5.8 33
2013 Aksiyon Sesler 7.4 10,128
2013 Komedi Sesler 5.2 55
2013 Animasyon Sesler 4.9 27

Devrim Ateşi
2013 Biyografi Sesler 8.0 943
2013 Komedi Sesler 6.6 255
2012 Komedi Sesler 8.0 1,242
2012 Komedi Sesler 6.5 67

Kutsal Dörtlü
2012 Komedi Sesler 5.7 294

Gölgede
2012 Suç Sesler    
2012 Sesler 6.3 129
2012 Aksiyon Sesler 6.1 717
2012 Dram Sesler 6.4 69
2012 Komedi Sesler 5.1 92
2011 Dram Sesler 6.3 164
2011 Dram Sesler 5.6 7,568
2011 Animasyon Sesler 6.7 1,147

Erkeğin Derdi Ceviz Kırmak
2011 Komedi Sesler 7.2 2,260
2011 Komedi Sesler 5.1 66
2011 Dram Sesler 7.0 899
2011 Komedi Sesler 6.3 217
2011 Dram Sesler 6.0 179

80 Mektup
2011 Dram Sesler 6.6 52
2011 Animasyon Sesler 6.9 67

Masumiyet
2011 Dram Sesler 6.9 332
2010 Aksiyon Sesler 6.2 700
2010 Komedi Sesler 7.4 888
2010 Aile Sesler 5.1 222
2010 Komedi Sesler 6.9 517
2009 Dram Sesler 7.1 582
2009 Aile Sesler 5.6 37

Kollayıcı
2009 Dram Sesler 7.2 734

Anlat Şehrazat
2009 Dram Sesler 6.8 778
2009 Gerilim Sesler 6.4 70
2009 Sesler 6.1 61

Tavan Arasında: Bugün Kimin Doğum Günü?
2009 Animasyon Sesler 6.3 486
2009 Sesler 4.9 214
2009 Sesler 5.9 138
2008 Komedi Sesler 5.9 464
2008 Dram Sesler 6.2 85

33 Scenes From Life
2008 Dram Sesler 6.4 707
2008 Biyografi Sesler 6.5 4,790
2008 Biyografi Sesler 6.0 3,467
2008 Komedi Sesler 6.9 133
2007 Komedi Sesler 5.6 217

Umut
2007 Suç Sesler 6.2 226

The Bitch's Diary
2007 Romantik Sesler 4.4 186

İngiltere Kralına Hizmet Ettim
2006 Komedi Sesler 7.4 6,254

Ölü Adamın Cömertliği
2006 Western Sesler 3.8 444
2006 Komedi Sesler 4.6 460
2006 Komedi Sesler 5.6 475

Çiçekler Vadisi
2006 Macera Sesler 7.1 1,498

Küçük Otik
2000 Komedi Sesler 7.4 4,845
1996 Romantik Sesler 6.7 216
1996 Animasyon Sesler 7.5 2,593
1996 Sesler 7.1 67
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017