Giriş Kayıt
Stani Veselinovic

Stani Veselinovic


Özel Efekt

Stani Veselinovic, Özel efekt. Witchblade (2001), (2002) Chicago (2002), (2005) Cinderella Man (2005), (2007) İhanet (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İhanet
2007 Biyografi Özel Efekt 7.0 53,637

Sessiz Tepe
2006 Korku Özel Efekt 6.6 187,760
2005 Biyografi Özel Efekt 8.0 156,292

Otobanda Dehşet
2004 Aksiyon Özel Efekt 5.7 7,366

Ölülerin Şafağı
2004 Aksiyon Özel Efekt 7.3 205,213
2003 Komedi Özel Efekt 5.7 737
2002 Komedi Özel Efekt 7.2 183,929
2002 Dram Özel Efekt    
2001 Gerilim Özel Efekt    
2001 Fantastik Özel Efekt 6.5 1,782
2001 Dram Özel Efekt    

Geçit II
1990 Fantastik Taşıma Bölümü 4.7 1,197
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,224) Rick and Morty (4,096) The Defenders (3,211) The Strain (2,869) Suits (1,823) Mr. Mercedes (1,278) The Sinner (1,094) Fargo (1,038) The Last Ship (963) Twin Peaks (933)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017