Giriş Kayıt
Zoran Veselic

Zoran Veselic


Kameraman

Zoran Veselic, kameraman. Tales from the Darkside (1983), Balkan Ekspresi (1983), Fear, Anxiety & Depression (1989), (1998) Kusursuz Cinayet (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Panter
2018 Aksiyon Kameraman 7.5 350,782

Aslında Sen de Benim Gibisin
2017 Dram Kameraman 6.4 2,400

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Kameraman 7.7 395,815

Sükût
2016 Macera Kameraman 7.2 76,940

Uzay Yolcuları
2016 Macera Kameraman 7.0 278,217
2016 Dram Kameraman 6.9 2,871
2016 Dram Kameraman 7.8 18,388
2015 Kısa Metraj Kameraman 7.3 777

Pasta
2014 Dram Kameraman 6.4 31,915

Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
2014 Komedi Kameraman 6.2 35,236

Erkekler, Kadınlar ve Çocuklar
2014 Komedi Kameraman 6.7 26,869

Yolcu
2014 Dram Kameraman 6.6 26,244
2014 Kısa Metraj Kameraman 7.0 103

Aşk
2013 Dram Kameraman 8.0 433,321

Para Avcısı
2013 Biyografi Kameraman 8.2 962,439

Pırıltılı Hayatlar
2013 Biyografi Kameraman 5.6 75,286

Başka Türlü Bir Aşk
2013 Dram Kameraman 6.9 36,970

Operasyon: Argo
2012 Dram Kameraman 7.7 513,521

Şüpheliler
2012 Suç Kameraman 6.0 9,294

Muppetlar
2011 Komedi Kameraman 7.1 80,539

Düşler Bahçesi
2011 Komedi Kameraman 7.1 122,565

Kazanma Sanatı
2011 Biyografi Kameraman 7.6 313,166

Şirinler
2011 Animasyon Kameraman 5.5 74,606

Borsa: Para Asla Uyumaz
2010 Dram Kameraman 6.2 90,968

İntikam Peşinde
2010 Suç Kameraman 6.6 82,241

Aklı Havada
2009 Dram Kameraman 7.4 291,817

Aşkın (500) Günü
2009 Komedi Kameraman 7.7 424,262

Onun Hakkında Her Şey
2009 Komedi Kameraman 4.8 36,171

Devlet Oyunları
2009 Suç Kameraman 7.1 122,298

Uçurtma Avcısı
2007 Dram Kameraman 7.6 72,862

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Kameraman 6.5 199,309

İleri
2007 Aksiyon Kameraman 6.2 135,755

Eski Süper Sevgilim
2006 Komedi Kameraman 5.1 57,484
2006 Macera Kameraman 5.5 50,912

Kutup Macerası
2006 Macera Kameraman 7.3 54,279

Xxx 2
2005 Aksiyon Kameraman 4.4 61,078

Rehine
2005 Suç Kameraman 6.6 99,831

Aşkın Işıkları
2005 Dram Kameraman 6.9 1,493

Çılgın Yılbaşı
2004 Komedi Kameraman 5.2 31,489

Mükemmel
2004 Komedi Kameraman 6.4 71,549

Keşke 30 Olsam
2004 Komedi Kameraman 6.1 139,762

Kara Kaplı Defter
2004 Komedi Kameraman 5.3 15,997
2004 Aksiyon Kameraman 6.1 220,174

Radyo
2003 Dram Kameraman 6.9 34,732

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Kameraman 6.3 337,037

Beni Unutma
2002 Komedi Kameraman 6.2 92,118

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Kameraman 6.0 60,543

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Kameraman 6.1 295,553

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Kameraman 7.3 611,043

Yıldönümü Kutlaması
2001 Dram Kameraman 6.3 7,597

Evrim
2001 Komedi Kameraman 6.1 109,768

Yakın Tehlike
2000 Dram Kameraman 7.3 48,991

Kutsanmış Çocuk
2000 Suç Kameraman 5.1 12,568

Yeni Hayat
2000 Macera Kameraman 7.8 450,258

Vur Emri
2000 Aksiyon Kameraman 6.4 39,984

İkimizin Hikayesi
1999 Dram Kameraman 5.9 18,521

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Kameraman 4.9 140,671

Kusursuz Cinayet
1998 Suç Kameraman 6.5 70,572
1998 Biyografi Kameraman 7.2 6,015

Altı Gün Yedi Gece
1998 Aksiyon Kameraman 5.8 66,174

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Kameraman 6.2 200,541

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Kameraman 7.3 453,375

İlk Korku
1996 Suç Kameraman 7.7 152,618

Tepki
1996 Aksiyon Kameraman 5.6 43,645

Dördümüze Bir Eş
1996 Komedi Kameraman 6.0 26,207

Kopya Cinayetler
1995 Suç Kameraman 6.6 47,302

Tut Şu Bücürü
1995 Komedi Kameraman 6.9 68,400

Özgür Willy 2
1995 Aile Kameraman 4.9 14,425
1994 Dram Kameraman 5.9 3,792
1994 Komedi Kameraman 5.3 4,995

Ateş Hattında
1993 Aksiyon Kameraman 7.2 81,444
1993 Komedi Kameraman 6.0 6,219

Kaçak
1993 Aksiyon Kameraman 7.8 235,492
1993 Dram Kameraman 6.9 1,155

Kuşatma Altında
1992 Kameraman 6.5 68,006

Batman Dönüyor
1992 Aksiyon Kameraman 7.0 241,972

Sihirli Öpücük
1992 Komedi Kameraman 5.6 6,576

Makas Eller
1990 Dram Kameraman 7.9 398,680

Çocuk Oyunu 2
1990 Korku Kameraman 5.8 37,156
1990 Aksiyon Kameraman 6.2 3,979

Brooklyn'e Son Çıkış
1989 Dram Kameraman 6.9 4,627
1989 Komedi Kameraman 6.2 507
1988 Komedi Kameraman 5.9 10,959
1985 Macera Kameraman    

Balkan Ekspresi
1983 Komedi Kameraman 7.9 1,421
1983 Komedi Kameraman 7.6 4,427
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018