Giriş Kayıt
Zoran Veselic

Zoran Veselic


Kameraman

Zoran Veselic, kameraman. Balkan Ekspresi (1983), Fear, Anxiety & Depression (1989), (1998) Kusursuz Cinayet (1998), (1998) Altı Gün Yedi Gece (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Panter
2018 Aksiyon Kameraman    
2017 Dram Kameraman    

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Kameraman 7.8 276,938

Sükût
2016 Macera Kameraman 7.2 62,679

Uzay Yolcuları
2016 Macera Kameraman 7.0 240,492
2016 Dram Kameraman 6.9 2,871
2016 Dram Kameraman 7.9 17,161
2015 Kısa Metraj Kameraman 7.3 777

Pasta
2014 Dram Kameraman 6.4 30,434

Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
2014 Komedi Kameraman 6.2 33,287
2014 Komedi Kameraman 6.7 25,435

Yolcu
2014 Dram Kameraman 6.6 24,572
2014 Kısa Metraj Kameraman 7.0 103

Aşk
2013 Dram Kameraman 8.0 406,210

Para Avcısı
2013 Biyografi Kameraman 8.2 898,326

Pırıltılı Hayatlar
2013 Biyografi Kameraman 5.6 72,916

Başka Türlü Bir Aşk
2013 Dram Kameraman 6.9 35,148

Operasyon: Argo
2012 Dram Kameraman 7.7 492,277

Şüpheliler
2012 Suç Kameraman 6.0 9,025

Muppetlar
2011 Komedi Kameraman 7.1 78,495

Düşler Bahçesi
2011 Komedi Kameraman 7.1 119,053

Kazanma Sanatı
2011 Biyografi Kameraman 7.6 302,907

Şirinler
2011 Animasyon Kameraman 5.5 72,023

Borsa: Para Asla Uyumaz
2010 Dram Kameraman 6.2 88,637

İntikam Peşinde
2010 Suç Kameraman 6.6 79,881

Aklı Havada
2009 Dram Kameraman 7.4 283,781

Aşkın (500) Günü
2009 Komedi Kameraman 7.7 408,629

Onun Hakkında Her Şey
2009 Komedi Kameraman 4.8 34,912

Devlet Oyunları
2009 Suç Kameraman 7.1 118,960

Uçurtma Avcısı
2007 Dram Kameraman 7.6 71,175

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Kameraman 6.5 193,310
2007 Aksiyon Kameraman 6.2 132,007

Eski Süper Sevgilim
2006 Komedi Kameraman 5.1 56,139
2006 Macera Kameraman 5.5 49,231

Kutup Macerası
2006 Macera Kameraman 7.3 52,431

Xxx 2
2005 Aksiyon Kameraman 4.4 58,865

Rehine
2005 Suç Kameraman 6.6 97,627

Aşkın Işıkları
2005 Dram Kameraman 6.9 1,493

Çılgın Yılbaşı
2004 Komedi Kameraman 5.2 30,018

Mükemmel
2004 Komedi Kameraman 6.4 69,336

Keşke 30 Olsam
2004 Komedi Kameraman 6.1 132,794

Kara Kaplı Defter
2004 Komedi Kameraman 5.3 15,646
2004 Aksiyon Kameraman 6.0 211,910

Radyo
2003 Dram Kameraman 6.9 33,079

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Kameraman 6.3 326,573

Beni Unutma
2002 Komedi Kameraman 6.2 89,146

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Kameraman 6.0 58,918

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Kameraman 6.1 284,688

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Kameraman 7.3 587,896

Yıldönümü Kutlaması
2001 Dram Kameraman 6.3 7,597

Evrim
2001 Komedi Kameraman 6.1 106,851

Yakın Tehlike
2000 Dram Kameraman 7.3 47,771

Kutsanmış Çocuk
2000 Suç Kameraman 5.1 12,568

Yeni Hayat
2000 Macera Kameraman 7.8 430,702

Vur Emri
2000 Aksiyon Kameraman 6.4 39,374

İkimizin Hikayesi
1999 Dram Kameraman 5.9 18,521

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Kameraman 4.8 136,640

Kusursuz Cinayet
1998 Suç Kameraman 6.5 68,346
1998 Biyografi Kameraman 7.2 6,015

Altı Gün Yedi Gece
1998 Aksiyon Kameraman 5.8 64,198

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Kameraman 6.2 191,554

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Kameraman 7.3 439,452

İlk Korku
1996 Suç Kameraman 7.7 145,235

Tepki
1996 Aksiyon Kameraman 5.6 42,576

Dördümüze Bir Eş
1996 Komedi Kameraman 6.0 26,207

Kopya Cinayetler
1995 Suç Kameraman 6.6 45,136

Tut Şu Bücürü
1995 Komedi Kameraman 6.9 66,462

Özgür Willy 2
1995 Aile Kameraman 4.9 13,689
1994 Dram Kameraman 5.9 3,792
1994 Komedi Kameraman 5.3 4,995

Ateş Hattında
1993 Aksiyon Kameraman 7.2 78,661
1993 Komedi Kameraman 6.0 6,219

Kaçak
1993 Aksiyon Kameraman 7.8 227,385
1993 Dram Kameraman 6.9 1,155

Kuşatma Altında
1992 Kameraman 6.5 65,541

Batman Dönüyor
1992 Aksiyon Kameraman 7.0 232,448

Sihirli Öpücük
1992 Komedi Kameraman 5.6 6,576

Makas Eller
1990 Dram Kameraman 7.9 385,148

Çocuk Oyunu 2
1990 Korku Kameraman 5.8 34,926
1990 Aksiyon Kameraman 6.2 3,979

Brooklyn'e Son Çıkış
1989 Dram Kameraman 6.9 4,627
1989 Komedi Kameraman 6.2 507
1988 Komedi Kameraman 5.9 10,410
1985 Macera Kameraman    

Balkan Ekspresi
1983 Komedi Kameraman 7.9 1,421
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017