Giriş Kayıt
Zoran Veselic

Zoran Veselic


Kameraman

Zoran Veselic, kameraman. Balkan Ekspresi (1983), Fear, Anxiety & Depression (1989), (1998) Kusursuz Cinayet (1998), (1998) Altı Gün Yedi Gece (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Panter
2018 Aksiyon Kameraman    
2017 Dram Kameraman    

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Kameraman 7.9 227,165

Sükût
2016 Macera Kameraman 7.2 58,056

Uzay Yolcuları
2016 Macera Kameraman 7.0 225,765
2016 Dram Kameraman 6.9 2,871
2016 Dram Kameraman 7.9 16,868
2015 Kısa Metraj Kameraman 7.3 777

Pasta
2014 Dram Kameraman 6.4 30,075

Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
2014 Komedi Kameraman 6.2 32,979
2014 Komedi Kameraman 6.7 25,114

Yolcu
2014 Dram Kameraman 6.6 24,234
2014 Kısa Metraj Kameraman 7.0 103

Aşk
2013 Dram Kameraman 8.0 400,281

Para Avcısı
2013 Biyografi Kameraman 8.2 885,969

Pırıltılı Hayatlar
2013 Biyografi Kameraman 5.6 72,346

Başka Türlü Bir Aşk
2013 Dram Kameraman 6.9 34,759

Operasyon: Argo
2012 Dram Kameraman 7.7 488,229

Şüpheliler
2012 Suç Kameraman 6.0 9,025

Muppetlar
2011 Komedi Kameraman 7.1 78,143

Düşler Bahçesi
2011 Komedi Kameraman 7.1 118,351

Kazanma Sanatı
2011 Biyografi Kameraman 7.6 300,861

Şirinler
2011 Animasyon Kameraman 5.5 71,447

Borsa: Para Asla Uyumaz
2010 Dram Kameraman 6.2 88,114

İntikam Peşinde
2010 Suç Kameraman 6.6 79,363

Aklı Havada
2009 Dram Kameraman 7.4 282,168

Aşkın (500) Günü
2009 Komedi Kameraman 7.7 405,109

Onun Hakkında Her Şey
2009 Komedi Kameraman 4.8 34,725

Devlet Oyunları
2009 Suç Kameraman 7.1 118,417

Uçurtma Avcısı
2007 Dram Kameraman 7.6 70,837

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Kameraman 6.5 192,068
2007 Aksiyon Kameraman 6.2 131,238

Eski Süper Sevgilim
2006 Komedi Kameraman 5.1 55,883
2006 Macera Kameraman 5.5 48,825

Kutup Macerası
2006 Macera Kameraman 7.3 52,021

Xxx 2
2005 Aksiyon Kameraman 4.4 58,242

Rehine
2005 Suç Kameraman 6.6 97,212

Aşkın Işıkları
2005 Dram Kameraman 6.9 1,493

Çılgın Yılbaşı
2004 Komedi Kameraman 5.2 30,018

Mükemmel
2004 Komedi Kameraman 6.4 68,958

Keşke 30 Olsam
2004 Komedi Kameraman 6.1 131,372

Kara Kaplı Defter
2004 Komedi Kameraman 5.3 15,646
2004 Aksiyon Kameraman 6.0 210,124

Radyo
2003 Dram Kameraman 6.9 33,079

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Kameraman 6.3 324,069

Beni Unutma
2002 Komedi Kameraman 6.2 88,461

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Kameraman 6.0 58,651

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Kameraman 6.1 283,083

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Kameraman 7.3 584,183

Yıldönümü Kutlaması
2001 Dram Kameraman 6.3 7,582

Evrim
2001 Komedi Kameraman 6.1 106,316

Yakın Tehlike
2000 Dram Kameraman 7.3 47,510

Kutsanmış Çocuk
2000 Suç Kameraman 5.1 12,568

Yeni Hayat
2000 Macera Kameraman 7.7 426,503

Vur Emri
2000 Aksiyon Kameraman 6.4 39,262

İkimizin Hikayesi
1999 Dram Kameraman 5.9 18,521

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Kameraman 4.8 135,792

Kusursuz Cinayet
1998 Suç Kameraman 6.5 67,896
1998 Biyografi Kameraman 7.2 6,015

Altı Gün Yedi Gece
1998 Aksiyon Kameraman 5.8 63,782

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Kameraman 6.2 189,324

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Kameraman 7.3 435,381

İlk Korku
1996 Suç Kameraman 7.7 143,494

Tepki
1996 Aksiyon Kameraman 5.6 42,227

Dördümüze Bir Eş
1996 Komedi Kameraman 6.0 26,030

Kopya Cinayetler
1995 Suç Kameraman 6.6 44,755

Tut Şu Bücürü
1995 Komedi Kameraman 6.9 65,967

Özgür Willy 2
1995 Aile Kameraman 4.9 13,689
1994 Dram Kameraman 5.9 3,792
1994 Komedi Kameraman 5.3 4,995

Ateş Hattında
1993 Aksiyon Kameraman 7.2 78,112
1993 Komedi Kameraman 6.0 6,219

Kaçak
1993 Aksiyon Kameraman 7.8 225,631
1993 Dram Kameraman 6.9 1,155

Kuşatma Altında
1992 Kameraman 6.5 65,001

Batman Dönüyor
1992 Aksiyon Kameraman 7.0 230,637

Sihirli Öpücük
1992 Komedi Kameraman 5.6 6,576

Makas Eller
1990 Dram Kameraman 7.9 382,099

Çocuk Oyunu 2
1990 Korku Kameraman 5.7 34,043
1990 Aksiyon Kameraman 6.2 3,979

Brooklyn'e Son Çıkış
1989 Dram Kameraman 6.9 4,627
1989 Komedi Kameraman 6.2 507
1988 Komedi Kameraman 5.9 10,379
1985 Macera Kameraman    

Balkan Ekspresi
1983 Komedi Kameraman 7.9 1,421
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,947) Rick and Morty (4,195) The Defenders (3,264) The Strain (2,911) Suits (1,847) Mr. Mercedes (1,286) The Sinner (1,100) Fargo (1,057) The Last Ship (986) Breaking Bad (955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017