Giriş Kayıt
Jamie Vesay

Jamie Vesay (55)


Özel Efekt

Jamie Vesay, 08 Aralık 1962 Pottsville, Pennsylvania, ABD doğumlu Özel efekt. Aklı Havada (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Aralık 1962
Doğum Yeri: Pottsville, Pennsylvania, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küçülen Hayatlar
2017 55 Komedi 0 5.7 23,281
2013 51 Macera 0 7.7 99,962

Aklı Havada
2009 47 Dram 0 7.4 287,340
1991 29 Komedi Özel Efekt 6.3 4,216
1990 28 Dram Özel Efekt 7.3 4,812
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018