Giriş Kayıt
Jamie Vesay

Jamie Vesay (54)


Özel Efekt

Jamie Vesay, 08 Aralık 1962 Pottsville, Pennsylvania, ABD doğumlu Özel efekt. Aklı Havada (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Aralık 1962
Doğum Yeri: Pottsville, Pennsylvania, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi 0    
2013 51 Macera 0 7.7 97,296

Aklı Havada
2009 47 Dram 0 7.4 282,168
1991 29 Komedi Özel Efekt 6.3 4,216
1990 28 Dram Özel Efekt 7.3 4,812
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,947) Rick and Morty (4,195) The Defenders (3,264) The Strain (2,911) Suits (1,847) Mr. Mercedes (1,286) The Sinner (1,100) Fargo (1,057) The Last Ship (986) Breaking Bad (955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017