Giriş Kayıt
Jamie Vesay

Jamie Vesay (55)


Özel Efekt

Jamie Vesay, 08 Aralık 1962 Pottsville, Pennsylvania, ABD doğumlu Özel efekt. Aklı Havada (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Aralık 1962
Doğum Yeri: Pottsville, Pennsylvania, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küçülen Hayatlar
2017 55 Komedi 0 6.3 1,368
2013 51 Macera 0 7.7 98,609

Aklı Havada
2009 47 Dram 0 7.4 284,904
1991 29 Komedi Özel Efekt 6.3 4,216
1990 28 Dram Özel Efekt 7.3 4,812
Dizi Altyazıları
Vikings (13,523) Supernatural (5,722) Mr. Robot (5,317) The Big Bang Theory (4,551) Gotham (3,504) Game of Thrones (3,324) Arrow (2,507) The Flash (2,440) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,298) Shameless (2,269)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017