Giriş Kayıt
Moira Verwijk

Moira Verwijk


Makyaj

Moira Verwijk, makyaj. Forever Knight (1996), After Alice (2000), Kumar Tutkusu (2003), The Devil's Arithmetic (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kumar Tutkusu
2003 Suç Makyaj 7.1 10,974
2001 Dram Makyaj    
2001 Gerilim Makyaj    
2000 Suç Makyaj 5.3 1,485
1999 Komedi Makyaj    
1999 Biyografi Makyaj    
1999 Dram Makyaj 6.5 2,911
1999 Dram Makyaj    
1998 Aksiyon Makyaj    
1997 Aksiyon Makyaj    
1996 Suç Makyaj 7.8 1,960
1995 Dram Makyaj    
Film Altyazıları
The Foreigner (9,425) The Mountain Between Us (5,642) Flatliners (5,546) Beyond Skyline (3,827) Stronger (3,720) Dunkirk (3,647) It (3,534) American Made (2,480) Kingsman: The Golden Circle (2,247) Victoria & Abdul (1,891)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017