Giriş Kayıt
Roger Vervoenen

Roger Vervoenen


Editör

Roger Vervoenen, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Komedi Editorial Department 6.1 2,537

Oğul
2002 Dram Editorial Department 7.7 7,129

Lanet Olası Hayat
2001 Komedi Editorial Department 6.6 442

Sekizinci Gün
1996 Komedi Editorial Department 7.6 7,333
1991 Dram Editorial Department 6.3 280

Taşların Neşidesi
1990 Dram Editorial Department 6.0 11
1989 Komedi Editorial Department 6.6 293

Ressam Babamın Portresi
1987 Belgesel Editorial Department    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,239) Dunkirk (4,044) Stronger (3,084) It (2,249) American Made (1,539) Mother! (1,538) Loving Vincent (1,472) Kingsman: The Golden Circle (1,422) Flatliners (694) The Foreigner (678)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,383) Shameless (6,289) Mr. Robot (5,440) Game of Thrones (3,354) Peaky Blinders (2,267) Manhunt: Unabomber (2,219) Lucifer (1,805) Designated Survivor (1,680) Supernatural (1,441) The Big Bang Theory (1,210)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017