Giriş Kayıt
Pascale Vervloet

Pascale Vervloet


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Pascale Vervloet, kostümcü, kostüm tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Kostüm Bölümü 6.3 172
2013 Dram Kostüm Bölümü 6.5 1,065

Bay Hiçkimse
2009 Dram Kostüm Bölümü 7.9 175,877
2004 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.7 37
1991 Dram Kostüm Bölümü 6.3 266
Film Altyazıları
The Foreigner (7,384) The Mountain Between Us (5,219) Flatliners (4,869) Stronger (3,448) Beyond Skyline (3,289) Dunkirk (3,241) American Made (2,184) Kingsman: The Golden Circle (1,961) It (1,679) Victoria & Abdul (1,449)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,276) Mr. Robot (6,507) Game of Thrones (3,449) Shameless (2,856) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,667) Peaky Blinders (2,203) The Big Bang Theory (1,933) Manhunt: Unabomber (1,923) Stranger Things (1,314) Lucifer (1,304)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017